Η Katy Perry αποκάλυψε τι συνέβη και τα ξαναβρήκε με την Taylor Swift

Οι δύο τραγουδίστριες πρωταγωνιστούν σε βίντεο κλιπ δίνοντας τέλος στον τσακωμό τους.

Η Katy Perry παρουσίασε τη δική της εκδοχή για μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες του 2019: το τέλος της διαμάχης της με την Taylor Swift και το comeback τους με βίντεο κλιπ. Μάλιστα, η Perry έδωσε πολύ πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το πότε συνέβησαν όλα μεταξύ τους.

Η Perry ήταν καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας και ερωτήθηκε για τον τσακωμό της με την Swift. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι η επανένωσή τους έγινε σταδιακά.

«Της έστειλα ένα σημείωμα στο οποίο της ζητούσα συγγνώμη από την πλευρά μου για όλα όσα συνέβησαν την περίοδο που ξεκινούσε περιοδεία για το album της, Reputation, τον Μάιο του 2018. Σκέφτηκα ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει κάτι καινούριο και μεγάλο και χρειαζόταν υποστήριξη. Είδα πόσα πολλά κοινά έχουμε και ότι ίσως υπάρχουν μόνο πέντε άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να έχουν τέτοιου είδους συζητήσεις σαν τις δικές μας και να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Γι’ αυτό θα έπρεπε να γιορτάσουμε τα τόσα κοινά που έχουμε και τη φιλία μας και να είμαστε εκεί η μία για την άλλη».

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν να συναντιούνται σε διάφορα events, είπε η Katy Perry.

«Υπήρξε μια περίοδος που συναντιόμασταν σε διάφορα events, όπως το πάρτι των Όσκαρ, στο οποίο συνοδευόταν από το αγόρι της, τον ηθοποιό Joe Alwyn, και πήγα προς το μέρος της και της είπα: Γεια, έχει περάσει πολύς καιρός και νομίζω ότι έχουμε ωριμάσει λίγο, και ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη, να ξέρεις ότι είμαι εδώ για σένα, ότι σε αγαπάω. Ελπίζω ότι μπορούμε να είμαστε φίλες στο μέλλον. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε λίγο και να εμπιστευόμαστε η μία την άλλη, γιατί όλα έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη. Της έδωσα το τηλέφωνό μου, αρχίσαμε να επικοινωνούμε και είχε αυτήν την τέλεια ιδέα να εμφανιστώ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού You Need to Calm Down. Δέχτηκα αμέσως, ήθελα βέβαια να το συζητήσουμε. Οπότε με κάλεσε στο σπίτι της, μου ετοίμασε πεντανόστιμα μπισκότα, και μου έδωσε να τα πάρω στο σπίτι μου».

https://www.instagram.com/p/Bylq5qjHUwj/

Η Katy Perry πιστεύει ότι η επανένωσή τους δίνει ένα καλό και σημαντικό μήνυμα στους θαυμαστές τους: «Νομίζω ότι και οι δυο μας έχουμε επιρροή στους νέους ανθρώπους και ιδιαιτέρως στα νέα κορίτσια που μπορεί να έχουν περάσει κάτι παρόμοιο με τις φίλες τους».

Δες παρακάτω το βίντεο κλιπ της Taylor Swift στο οποίο συμμετέχει η Katy Perry, δίνοντας έτσι τέλος στον τσακωμό τους.



Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ και μάθε πού έγινε τελικά η επανένωση των δύο stars.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved