Zendaya – Tom Holland: Απαντούν επιτέλους για το αν είναι ζευγάρι

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι πρωταγωνιστές στην ταινία Spider-man: Far From Home.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η Zendaya βγαίνει ερωτικά ραντεβού με τον Tom Holland.

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει, αλλά οι θαυμαστές τους δεν έχουν σταματήσει να επιμένουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Εν τω μεταξύ, στη Zendaya δεν αρέσει καθόλου να μιλά δημοσίως για την προσωπική της ζωή, οπότε μάλλον είναι απίθανο να μιλήσει κάποια στιγμή η ίδια για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι φήμες λένε ότι η Zendaya και ο Tom άρχισαν να βγαίνουν την περίοδο που ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον «Spider-Man». Και μάλιστα πρόσεχαν πολύ να μη διαρρεύσει ότι βγαίνουν και να μην τους πάρει κανένα μάτι έξω. Βέβαια, πήγαν διακοπές μαζί και προσπάθησαν να περάσουν όσο περισσότερο χρόνο είχαν οι δυο τους.

zendaya 19121107 1932883180314491 7899917640284504064 n

Τη συγκεκριμένη φήμη τη διέψευσε η ίδια η Zendaya με ανάρτησή της στο Twitter: «Μισό λεπτό, το αγαπημένο μου από όλα όσα άκουσα είναι ότι πήγα διακοπές μαζί με τον Tom. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω διακοπές χρόνια», ενώ έκανε tag και τον Tom.

Και φυσικά ο Tom Holland απάντησε με άλλο tweet: «Μετράει η περιοδεία για την προώθηση της ταινίας;».

Γενικότερα, η Zendaya και ο Tom έχουν μια ιστορία φλερτ στο Twitter, όπως μπορείτε να δείτε.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ELLE, Ο Tom Holland αρνήθηκε ότι βγαίνει ραντεβουδάκια με τη Zendaya, ενώ συμπλήρωσε:«Γενικά είμαι σχεσάκιας. Δεν είμαι τύπος που γυρνάω δεξιά κι αριστερά, δεν είναι ο τρόπος ζωής μου αυτός». Εμείς τώρα να το πιστέψουμε;

Ο καιρός θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Δες στο παρακάτω βίντεο το επίσημο τρέιλερ του Spiderman, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δυο τους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved