Τελικά ο Justin Bieber μιλάει ακόμα και κυνηγάει τη Selena Gomez; Έχουμε μια σίγουρη απάντηση

Πολλά λέγονται τον τελευταίο καιρό για τη σχέση του τραγουδιστή με την πρώην σύντροφό του.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι ο Justin Bieber επικοινωνεί- κρυφά από την Hailey- με τη Selena Gomez. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το ξένο site RadarOnline, αν και είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος με την Hailey Baldwin, o Bieber «αρνείται να διακόψει την επικοινωνία του» με την Gomez. Όπως φημολογείται, ο 25χρονος τραγουδιστής πλησίασε την πρώην σύντροφό του για «συμβουλές» σχετικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη.

Και μάλιστα, λέγεται, ότι αφού η Selena Gomez προώθησε την ταινία της «The Dead Don’t Die» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ο Bieber της είπε ότι ήταν εκπληκτική και της αποκάλυψε ότι είναι χαρούμενος για την επιτυχία της.

selenagomez 58613100 865688237119134 2209925435577469187 n

Βέβαια, υπάρχουν αρκετά κενά σημεία στην ιστορία. Λέγεται ότι ο Bieber επικοινωνεί ακόμη με την Gomez, παρόλα αυτά έχει γίνει γνωστό μόνο αυτό το περιστατικό με τα «συγχαρητήρια» για την ταινία της, το οποίο συνέβη στα μέσα Μαΐου.

Εδώ, όμως, υπάρχει μια παράλειψη. Πουθενά δεν αναφέρεται με ποιον τρόπο επικοινωνεί ο Bieber μαζί της. Της τηλεφωνεί; Της στέλνει μηνύματα στο κινητό ή στα social media; Γι’ αυτό το λόγο, πιθανότατα, και δεν ισχύει τίποτα από όσα λέγεται.



Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο site δεν ήταν και πολύ έγκυρο τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις πληροφορίες του γύρω από την Gomez και τον Bieber. Στην πραγματικότητα, εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να προωθήσει αυτήν την ψεύτικη ιστορία ότι ο Bieber συνεχίζει να έχει επαφές με την Gomez και μετά τον γάμο του.

Πριν μερικούς μήνες, το ίδιο site ανέφερε λανθασμένα ότι ο Bieber αντάλλασσε μηνύματα με την Gomez και τον έπιασε στα «πράσα» η Baldwin. Τότε, ο εκπρόσωπός του είχε δηλώσει ότι η ιστορία ήταν δημιούργημα φαντασίας και ότι ο Bieber δεν είχε καμία επαφή με τη Selena Gomez.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Bieber αγαπάει τη σύζυγό του, λατρεύει να περνά χρόνο μαζί της και δεν έχει καμία επαφή με την Gomez. Την περασμένη εβδομάδα, ο Bieber δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την Baldwin και έγραψε: «Για αυτές τις στιγμές ζω… ο χρόνος μαζί σου αναζωογονεί την ψυχή μου. Είσαι δική μου και είμαι δικός σου».

justinbieber 64603261 2345339819049749 6050305999236118688 n

Όλα όσα ειπώθηκαν, λοιπόν, για τον Bieber και την Gomez δεν είναι τίποτα περισσότερο από φήμες και ψέματα.

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin, που δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved