Ο ηθοποιός είναι περήφανος για τη συμμετοχή της κόρης του στο Stranger Things και το φωνάζει

Ο διάσημος ηθοποιός είναι περήφανος μπαμπάς και δεν το κρύβει.

Ο Ethan Hawke είναι ένας περήφανος μπαμπάς!

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της τρίτης σεζόν της σειράς «Stranger Things» στο Netflix, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια πολύ τρυφερή δημοσίευση επαινώντας την 20χρονη κόρη του, Maya, για το ρόλο της στη σειρά.



«Μερικοί από σας μπορεί να μην την έχετε παρακολουθήσει στην περσινή παραγωγή του BBC, Little Women. Κάποιοι άλλοι μπορεί να μην την έχετε δει στο Juilliard. Είναι πολλές οι εφηβικές παραγωγές και ακόμη και εγώ, ο μπαμπάς της, έχω χάσει κάποιες από αυτές», έγραψε στο Instagram κάτω από ένα βίντεο της Maya, η οποία υποδύεται την Robin, μία έφηβη που εργάζεται σε ένα παγωτατζίδικο με τον Steve Harrington (Joe Keery) και καταλήγει να βοηθάει το πλήρωμα του Hawkings στη μάχη ενάντια στο κακό.

«Μερικοί από σας μπορεί να γνωρίζετε τη μουσική της, μερικοί άλλοι όχι. Αλλά κυρίες και κύριοι, γνωρίστε τη MAYA HAWKE. Είναι ό,τι καλύτερο», πρόσθεσε ο 48χρονος ηθοποιός για την κόρη του από το γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Uma Thurman.

umathurman 65135441 153682645801437 5707379807850849117 n

Το τρυφερό post αμέσως μαγνήτισε τα βλέμματα δεκάδων followers, ανάμεσά τους και ενός συμπρωταγωνιστή της Maya.

«Σίγουρα είναι εκπληκτική», έγραψε ο Andy Cohen. Ενώ η πρωταγωνίστρια του Big, Laura Dern, πρόσθεσε, «Ναι, είναι!».

Μιλώντας για τη σειρά, η Maya αποκάλυψε πρόσφατα ότι για όλη την τρίτη σεζόν, ο χαρακτήρας της γράφτηκε έτσι ώστε να είναι όσο πιο κοντά στον εαυτό της.

«Είμαι ένα πολύ χαρούμενο, γεμάτο ζωντάνια άτομο, ειδικά την ώρα των γυρισμάτων. Έχω πολλή ενέργεια, ίσως από το άγχος. Είμαι τόσο τυχερή και στα γυρίσματα έχει πολλή πλάκα», έχει δηλώσει η Maya Hawke.

Αν και η υποκριτική έρρεε στις φλέβες της, η Maya δεν ήταν πάντα σίγουρη ότι ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της.

«Αντιστάθηκα για λίγο στην υποκριτική, γιατί ήταν οικογενειακή υπόθεση, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι είμαι πολύ καλή και αυτό με κάνει χαρούμενη», ανέφερε η Maya.

«Ήταν πάντα καλλιτέχνιδα, έγραφε ποιήματα, τραγουδούσε», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2018 ο περήφανος μπαμπάς, Ethan Hawke.

Ερχόμενη αντιμέτωπη με μια δύσκολη επιλογή στην καριέρα της, ενώ σπούδαζε στη δραματική σχολή Juilliard, η Maya είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο Little Women δίπλα στην Emma Watson και την Angela Lansbury, αλλά έπρεπε να αφήσει το σχολείο για να το κάνει.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Είναι από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου να την παρακολουθώ στο Little Women», είχε πει στο παρελθόν ο μπαμπάς της. «Το να βλέπεις το παιδί σου να εξελίσσεται και μάλιστα σε ένα επάγγελμα που σέβομαι πολύ, που έχω αφιερώσει τη ζωή μου, με κάνει πολύ περήφανο για αυτή».

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της κούκλας Maya Hawke:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved