Ο Justin Bieber ολοκληρώνει με επιτυχία το Bottle Cap Challenge και μάντεψε ποιον προκαλεί

Ο 25χρονος τραγουδιστής ανοίγει επιτυχώς ένα μπουκάλι με το πόδι του.

Η κόντρα του Justin Bieber με τον Tom Cruise που είχε ξεκινήσει πριν καιρό, όταν ο πρώτος είχε προκαλέσει τον δεύτερο να αγωνιστούν μέσα σε ρινγκ, καλά κρατεί ακόμα. Αν και η μάχη τους δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, φαίνεται ότι ο Justin Bieber βρήκε έναν νέο τρόπο να προκαλέσει τον 56χρονο ηθοποιό.

Ο Bieber αποφάσισε να ενταχθεί κι ο ίδιος στο «club» αυτών που κάνουν το Bottle Cap Challenge, όπου ο καθένας προσπαθεί να ανοίξει με τα πόδια του ένα μπουκάλι. Και μάντεψε ποιον προκάλεσε να κάνει το ίδιο! Μα φυσικά τον Tom Cruise.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο Justin Bieber φαίνεται ημίγυμνος να κλωτσά και να ανοίγει ένα μπουκάλι με τα πόδια του.



«Αυτό θα μπορούσε να είναι το κεφάλι του Tom Cruise», λέει χαριτολογώντας ο τραγουδιστής στο βίντεο πριν ολοκληρώσει με επιτυχία το challenge.

Εκτός από τον Tom Cruise, o 25χρονος τραγουδιστής προκάλεσε επίσης τη σύζυγό του, Hailey Bieber, η οποία δεν έχασε λεπτό και ολοκλήρωσε με επιτυχία το challenge.

Λίγα λεπτά αφότου ο Bieber δημοσίευσε το βίντεό του, η όμορφη σύζυγός του δημοσίευσε τη δική της προσπάθεια, στην οποία φαίνεται να ανοίγει ένα μπουκάλι με το πόδι της σε slow motion την ώρα που οδηγεί μία γουρούνα.



«ΟΚ, το challenge πραγματοποιήθηκε», έγραψε η Hailey στο post της. «Κι εγώ με τη σειρά μου προκαλώ την Kendall Jenner και την Justine Skye».

Ακόμη, βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό αν οι φίλες της θα αποδεχθούν την πρόκληση της Hailey.

Πάντως, η Hailey και ο Justin κλείνουν φέτος έναν χρόνο μαζί και στο παρακάτω gallery μπορείς να δεις τις πιο ωραίες στιγμές τους:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved