OMG! Η κολλητή της Selena αποκάλυψε πως ο Bieber την απάτησε!

Άπιστος ήταν τελικά ο Bieber

Μια ολόκληρη ίντριγκα έχει ξεκινήσει από χθες και όλος τυχαίως μάθαμε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Justin Bieber και τη Selena Gomez τον περασμένο Μάρτιο που έφερε και τον χωρισμό ανάμεσα στους δύο σταρ.

Tι ακριβώς έχει συμβεί; Για να μην στα πολυλογούμε, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο μάνατζερ και φίλος πολλών τραγουδιστών που γνωρίζεις, Scooter Braun πήρε υπό την κυριότητά του μια μεγάλη λίστα τραγουδιών εξαγοράζοντας την Big Machine Records έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην εταιρία αυτή ανήκουν τα δικαιώματα από δεκάδες τραγούδια της Taylor Swift.


https://www.instagram.com/p/BzWYdS9Hj5R/

Η ίδια, μη μπορώντας να αντέξει στην σκέψη πως ο Scooter θα έχει πια δικαίωμα επί της μουσικής της, ξέσπασε και τον κατηγόρησε ανοιχτά πως της ασκούσε bullying πολλά χρόνια τώρα μαζί με την Kim Kardashian, τον Justin Bieber Και τον Kanye West.

Την κόντρα της Swift με τον Kanye την ξέρουμε καλά, αυτό που δεν περιμέναμε είναι την απάντηση του Bieber στο Instagram.

Με ένα δακρύβρεχτο post, ο Bieber καλεί την Swift που είναι κολλητή με την πρώην του Selena να σταματήσει να ωθεί τους fans της να μισούν τον Scooter ενώ της την λέει που δεν βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Και μπορεί η Swift να μην απάντησε ευθέως (ακόμα) στον Bieberόμως έσπευσε να κάνει επώνυμα LIKE σε δεκάδες σχόλια



Τι έγραφαν τα σχόλια; Λίγο πολύ αποκάλυπταν πως ο Bieber απάτησε τη Selena και έληξε την σχέση τους τον Μάρτιο του 2018.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved