Taylor Swift: Η μεγάλη αποκάλυψη για τα τραγούδια της κι η λατρεία για το Game of Thrones

Η αποκάλυψη για το ποιος πιστεύει ότι θα κάτσει τελικά στον Iron Throne

H Taylor Swift πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ κι ενώ όλο το πιστό της κοινό ασχολείται με τα τραγούδια της που παίζει και ξαναπαίζει στο κινητό του, η ίδια η τραγουδίστρια δηλώνει φανατική του Game of Thrones, και σχολιάζει σχετικά με το τι θα γίνει στη συνέχεια και ποιος θα κάτσε στο τέλος στον Iron Throne.

(Προτού συνεχίσεις να διαβάζεις, θα σε πληροφορήσουμε ότι η συνέχεια έχει spoilers για τη σειρά, οπότε σε περίπτωση που δεν έχεις δει μέχρι και της 7ης σεζόν τα επεισόδια, θα προτείναμε να το ξανασκεφτείς)

Η διάσημη σταρ, λοιπόν, μίλησε στο Entertainment Weekly κι αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί πολλές ώρες κι έχει βάλει τη φαντασία της να δουλέψει στο έπακρο όσον αφορά στο GoT.

«Τόση πολύ φαντασία ξοδεύτηκε στο Game of Thrones. Εκείνη την περίοδο έφτιαχνα το ‘Reputation’ και δε μιλούσα για αυτό στις συνεντεύξεις, οπότε δεν αποκάλυψα ότι πολλά από τα τραγούδια ήταν επηρεασμένα από τη σειρά.

Αυτά τα τραγούδια ήταν μισά βασισμένα στο τι περνούσα, αλλά βλέποντάς τα μέσα από ένα φίλτρο Game of Thrones.

Το ‘Look What You Made Me Do’ είναι κυριολεκτικά η kill list της Arya Stark. Το ‘King of My Heart’ ήταν εμπνευσμένο από τον Khal Drogo και τη Daenerys.

To ‘I Did Something Bad’ το έγραψα αφότου η Arya και η Sansa συνωμοτούν για να σκοτώσουν τον Littlefinger. To ‘Look What You Made Me Do’ έχει πολλά vibes από Cersei, επίσης»

Όσο για το ποιος θα κάτσει στο τέλος στον Iron Throne, η τραγουδίστρια έχει πολύ συγκεκριμένο προσανατολισμό:

«Η Danaerys, η Arya ή η Sansa. Αλλά αν θέλω να είμαι ρεαλίστρια, πιστεύω ότι η Sansa έχει τα εφόδια και τις ικανότητες για να εκπροσωπήσει και να έχει ένα θαρραλέο πρόσωπο αλλά στωική συμπεριφορά»



Διάβασε επίσης: Love Birds Alert! Η κίνηση της Taylor Swift για το αγόρι της θα σε κάνει να λιώσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved