Είναι επίσημο! Το ντοκιμαντέρ των Jonas Brothers έρχεται & θα έχει λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε

Το είπαν και το έκαναν


Μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 2013 αλλά και την επανένωση τους ξανά τον Φεβρουάριο του 2019, οι Jonas έχουν επιστρέψει δυναμικά και ετοιμάζονται για πολλές εκπλήξεις! Μάλιστα, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού τους, «Sucker», με το οποίο έκαναν come back σημειώνοντας τεράστια επιτυχία (έχοντας ξεπεράσει τα 126 εκατομμύρια προβολές), αλλά και την πρώτη τους εμφάνιση on stage μετά από περίπου 6 χρόνια στη σκηνή των Billboard, οι Jonas ετοιμάζονται να επιστρέψουν ξανά και στην τηλεόραση.



Συγκεκριμένα, μετά την τηλεοπτική σειρά του Disney Channel «Jonas» και «Jonas LA» που προβαλλόταν για δύο χρόνια, αλλά και τις ταινίες που πρωταγωνίστησαν, όπως το «Camp Rock» και «Camp Rock 2: The Final Jam», οι Jonas επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ.



«Chasing Happiness» («Κυνηγώντας την επιτυχία») είναι ο τίτλος του και θα προβληθεί παγκοσμίως από το Amazon, ενώ η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου.



Το ντοκιμαντέρ θα αναφέρεται στην ζωή των Nick, Joe και Kevin Jonas μέσα από βίντεο που δεν έχουμε δει ξανά, ξεκινώντας από το μέρος όπου μεγάλωσαν, το New Jersey.



Το Amazon, μάλιστα, ανακοίνωσε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ με ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τα αδέρφια να συνομιλούν, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ένα προϊόν της ίδιας εταιρίας στο οποίο κάνουν ερωτήσεις και εκείνο απαντά.



Μεταξύ των ερωτήσεων που κάνουν είναι: «Alexa, ποιος είναι ο αγαπημένος σου Jonas» και επειδή δεν παίρνουν κάποια απάντηση που να τους ικανοποιεί την ξαναρωτάνε:



«Alexa πότε κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ των Jonas Brothers, «Chasing Happiness;»




Είδαμε, μάλιστα, και τα πρώτα πλάνα από το ντοκιμαντέρ που μας δείχνουν τα αδέρφια σε νεαρή ηλικία, όπου τραγουδούν και μιλούν για το boyband, αλλά και τους ανθρώπους της οικογένειάς τους να μιλούν για τους ίδιους.



Στο βίντεο που κυκλοφόρησε είδαμε, επίσης, πλάνα από τότε που δημιουργήθηκε το συγκρότημα μέχρι και σήμερα, τους γάμους τους αλλά και τη γέννηση του παιδιού του Kevin.




Δες το βίντεο και την επίσημη αφίσα που αναρτήθηκε στο κανάλι του Amazon αλλά και στα social media των Jonas.







video credits: Amazon Prime Video







video credits: Amazon Prime Video






© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved