Ποια έφηβη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones απαγορεύεται να δει την σειρά;

Απίστευτος ο λόγος που δεν βλέπει τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί


Το Game of Thrones είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές τα τελευταία χρόνια, με χιλιάδες ανθρώπους ανά το κόσμο να το παρακολουθούν με μανία. Μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η 15χρονη Bella Ramsay, μιλώντας στην Daily Star, αποκάλυψε ότι η ίδια δεν την παρακολουθεί. Η Ramsey, να σου θυμίσουμε, παίζει την ατρόμητη και δυναμική Lyanna Mormont, που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του κοινού με το που πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά.



Τώρα, αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο η ηθοποιός δεν βλέπει την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι γονείς της της το απαγορεύουν.



«Μάλλον θα την δω όταν γίνω 18. Ακόμα και τα λίγα επεισόδια που με έχουν αφήσει να δω, υπήρχαν σκηνές που η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν μπροστά στην τηλεόραση για να μη μου επιτρέψουν να δω κάτι που δεν έπρεπε», δήλωσε η 15χρονη ηθοποιός.



Δεν είναι και παράλογο, βέβαια, αν αναλογιστείς ότι το GoT είναι μία σειρά που περιλαμβάνει πολλές σκηνές βίας, και περιεχομένου που κρίνεται κατάλληλο για ανηλίκους από 15 ετών και πάνω.









Διάβασε επίσης: H αντίδραση της Emilia Clarke για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones λέει πολλά






© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved