Η Kendall Jenner ακολουθεί τα χνάρια της Kim και της Kylie: Το νέο της εγχείρημα

Η Kendall στα χνάρια της Kim Kardashian!


Φαίνεται πως η Kendall Jenner ακολουθεί τα βήματα της αδερφής της, Kim Kardashian, καθώς ετοιμάζεται να μπει και αυτή στο χώρο των επιχειρήσεων.



Συγκεκριμένα, η Kendall έχει υποβάλει αίτηση για εμπορικό σήμα “Kendall Jenner” ή “Kendall”, ώστε να αναπτύξει την δικιά της σειρά για αρωμάτων, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα αρκεστεί μόνο σε αυτό καθώς ετοιμάζει και προϊόντα περιποιήσης μαλλιών, αφρόλουτρο, μάσκες προσώπου, προϊόντα για απολέπιση προσώπου, βερνίκι νυχιών αλλά και εφαρμογές για smartphone, κλπ.



Η νέα μάρκα ομορφιάς που ετοιμάζεται να φτιάξει το μοντέλο θα τη βάλει σε άμεσο ανταγωνισμό με τις αδερφές της, την Kim, που έχει τις KKW Beauty / KKW Fragrance, και την Kylie με την Kylie Cosmetics. Η Kim και η Kylie συνεργάστηκαν πρόσφατα για να κυκλοφορήσουν μαζί ένα νέο άρωμα που θα βγει στην αγορά σύντομα.









Ανεξάρτητα από το προϊόν που ετοιμάζεται να δημιουργήσει, η Kendall φαίνεται πως θέλει να φτιάξει την δικιά της αυτοκρατορία ομορφιάς και περιποιήσεις.



Μάλιστα πριν ένα μήνα περίπου το 23χρονο μοντέλο ξεκίνησε μια συνεργασία με την Moon για στοματική φροντίδα, ενώ έχει σχεδιάσει και το δικό της στυλό λεύκανσης δοντιών.



Η Kendall Jenner είναι η τελευταία αδερφή της οικογένειας που δεν είχε λανσάρει δικά της ατομικά προϊόντα. Ενώ μαζί με την Kylie έχουν βγάλει την δικιά τους σειρά ρούχων.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved