O Liam Hemsworth λέει το τραγούδι της Miley Cyrus και μία παραφωνία τη διακρίνεις

Άκου την προσπάθεια που έκανε αλλά να είσαι έτοιμη

Η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth είναι ο,τι πιο τέλειο έχουμε σε ζευγάρι τον τελευταίο καιρό στην παγκόσμια showbiz. Είναι μαζί από 16 χρονών -με κάποια διαλείμματα στο ενδιάμεσο- κι ο γάμος τους τον Δεκέμβρη φάνηκε σαν τη φυσιολογική συνέχεια της μακροχρόνιας σύνδεσης κι αγάπης που έχουν ο ένας για τον άλλον. Όπως είχε πει ο αδερφό της πριν λίγο καιρό, το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης τους είναι ότι το ζευγάρι έκανε πολλές δοκιμές και λάθη κι έτσι σήμερα έχουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που βλέπουμε.

Τόσο η Miley όσο κι ο Liam είναι πολύ χαλαροί τύποι που τους αρέσει να περνούν καλά και να πειράζουν ο ένας τον άλλον, κι αυτό που έκανε ο ηθοποιός θα σε κάνει σίγουρα να γελάσεις. Τι ήταν αυτό; Αποφάσισε να τραγουδήσει στη σύζυγό του το «Party in the USA», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν 10 χρόνια όταν οι δυο τους πήγαιναν στο Nashville.

Φυσικά, ο Liam έκανε πλάκα στη Miley, αφού άρχισε να της ουρλιάζει το τραγούδι -μεταξύ μας- εντελώς παράφωνα και εννοείται ότι κατάφερε να αποσπάσει το χαμόγελο της αγαπημένης του.

Δες το αστείο βίντεο στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/BxD6uF0I7ws/

Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο συγκλονιστικός λόγος που η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved