Η Selena Gomez πήγε στον γάμο του bodyguard της κι αυτό που φόρεσε είναι από άλλον πλανήτη

Πόσο πιο γλυκιά και λαμπερή μπορεί να είναι πια;

H αγαπημένη σου Selena Gomez λατρεύει τους φίλους της και τα άτομα που αποτελούν μέρος της ομάδας της επαγγελματικά συνήθως αναπτύσσουν μία πιο στενή σχέση μαζί της. Δεν είναι απλοί υπάλληλοι, αλλά δικοί της άνθρωποι και πολλοί από αυτούς φτάνουν να είναι μέχρι και σαν οικογένεια. O bodyguard της, για παράδειγμα, ανήκει ανάμεσα σε αυτούς και σε μία τόσο σημαντική στιγμή για αυτόν, όπως είναι ο γάμος, η μεγάλη σταρ δε θα μπορούσε να λείπει.

Έτσι, στις 3 Μαΐου, που έγινε το μεγάλο γεγονός, η Selena ήταν μία από τις πιο λαμπερές καλεσμένες κι επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση. Για το makeup της προτίμησε έναν πιο minimal δρόμο, που από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι σχεδόν σα να μην έχει φορέσει καθόλου. Φυσικά, αυτό δεν άλλαξε το πόσο εντυπωσιακή ήταν. Ίσα ίσα έδωσε μία πιο φρέσκια ματιά στο θέμα του μακιγιάζ σε γάμους.

Στη φωτογραφία θα δεις, επίσης, ότι ένας μικρός φαν άδραξε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την αγαπημένη του τραγουδίστρια κι εκείνη είχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχεις δει.

Δες τη φωτογραφία στη συνέχεια.

Διάβασε επίσης: Selena Gomez: Σχεδίασε μαγιό για την ουλή από το χειρουργείο και είναι φανταστικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved