Οι fans της Kylie Jenner παρατήρησαν ένα τεράστιο μονόπετρο στο δάχτυλό της

Έχουμε σίγουρα έναν αρραβώνα 

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του Travis Scott και το περίφημο αυτό πάρτι στο οποίο ακούσαμε την Kylie Jenner να τον καλεί να μεθύσουν και να κάνουν κι άλλα παιδιά, η νεαρή δισεκατομμυριούχος εμφανίστηκε με ένα τεράστιο μονόπετρο στο δάχτυλο.

Oι fans της μικρότερης κόρης της διάσημης οικογένειας, είδαν στο πρόσφατο Insta – Story της ένα τεράστιο κανονικό μονόπετρο και συμπέραναν πως αυτή τη φορά μάλλον μιλάμε για αληθινό αρραβώνα.

Γενικά, ο Travis και η Kylie συνηθίζουν να αποκαλούν ο ένας τον άλλο «αντρούλη και γυναικούλα» ενώ αυτή είναι περίπου η τρίτη φορά που μπορούμε να μετρήσουμε τον τελευταίο χρόνο, που ο αρραβώνας ή ο γάμος τους έρχεται στο προσκήνιο.


https://www.instagram.com/p/Bw-jnLnBhR9/

Αν θυμάσαι καλά η Kylie γιόρτασε τον πρώτο μήνα ζωής της κόρης της Stormi με ένα τεράστιο μονόπετρο στο χέρι (όχι όμως το ίδιο με το πρόσφατο) ενώ είχε κάνει τους fans της να πιστέψουν πως παντρεύτηκε όταν δημοσίευσε ένα story ντυμένη στα λευκά αγκαλιά με τον Scott με ένα μονόπετρο ως gif πάνω από την εικόνα.
\

Φυσικά, η Kylie, απέδειξε πως ξέρει καλά να κρατάει μυστικά, κρατώντας κρυφή την εγκυμοσύνη της για εννιά ολόκληρους μήνες!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved