Η Sophie Turner κι ο Joe Jonas μόλις παντρεύτηκαν στο Las Vegas κι έχουμε και το βίντεο του γάμου!

Ο γάμος ήρθε νωρίτερα απ' όσο περίμενες 

Η Sophie Turner κι ο Joe Jonas ζουν τον έρωτά τους και μας είχαν ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι είχαν αρραβωνιαστεί κι ότι επρόκειτο σύντομα να παντρευτούν. Ενώ δεν γνωρίζαμε συγκεκριμένη ημερομηνία, κατά την οποία το ζευγάρι θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου, ο Joe είχε πει όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του James Corden ότι σκεφτόντουσαν να κάνουν την τελετή το καλοκαίρι κι ότι ανυπομονούσε να φτάσει εκείνη ημέρα. Έχουμε να σου πούμε ότι τελικά έφτασε πολύ πιο γρήγορα από αυτό που περίμενες.

Δύο ώρες μετά το τέλος των Billboard Music Awards η Sophie και o Joe πήγαν στο Las Vegas και παντρεύτηκαν, αφού πήραν την άδεια του γάμου την ίδια μέρα. Στο Instagram του DJ Diplo, που έπαιζε στον χώρο, λίγο μετά ανέβηκε το βίντεο με το γάμο του ζευγαριού, στο οποίο θα δεις τους όρκους αιώνιας αγάπης που αντάλλαξαν.

Πολύ πιθανό, βέβαια, αυτό να ήταν μία κίνηση που δεν είχαν σκεφτεί ιδιαίτερα και να ακολουθήσει ένας πολύ μεγαλύτερος γάμος μέσα στο καλοκαίρι, όπως είχαμε φανταστεί αλλά, πλέον, είναι κι επίσημα παντρεμένοι.

Δες το βίντεο στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/Bw8sez_nCXP/

Διάβασε επίσης: Η τρομακτική αποκάλυψη της Sophie Turner του GoT για την ψυχική της υγεία στην εφηβεία



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved