O Justin Bieber πήγε διακοπές κι η φωτογραφία θα σε κάνει να ζηλέψεις

Μία μικρή απόδραση μακριά από το άγχος του κόσμου

Τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι ο κόσμος πάντα έχει κάτι να προσάψει στον Justin Bieber. Μα θα είναι το γεγονός ότι το Instagram του εμφάνισε τη Selena Gomez ως προτεινόμενη κι όλοι σκέφτηκαν ότι μάλλον την ψάχνει πολύ στο Internet και γι’ αυτό συνέβη. Μα θα είναι το ότι όταν εμφανίστηκε στη σκηνή της Coachella έκανε ένα όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο playback, που, όπως μπορείς να φανταστείς, δεν έμεινε ασχολίαστο από το κοινό…. Ο τραγουδιστής δε φαίνεται να μπορεί να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας.

Ο Justin, τη Δευτέρα που μας πέρασε, πήγε σε μία υπέροχη παραλία στις Μπαχάμες, απ’ όπου ανέβασε μία φωτογραφία από το εκπληκτικό σκηνικό. Καθισμένος στην άκρη μιας ξύλινης πλατφόρμας, αγνάντευε την ήρεμη θάλασσα και τον ήλιο κι απολάμβανε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από τα φλας των φωτογράφων και όσους δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Αν θυμάσαι, είχε μπει στη διαδικασία να απαντήσει και με μία σειρά από σχόλια σε όσους δε σταματούσαν με το θέμα της Selena που εμφανίστηκε στο ιστορικό του στο YouTube, μέσα στα οποία έγραψε:

«Βγήκε αφότου εγώ με τη γυναίκα μου παρακολουθούσαμε το performance μου στην Coachella, και το δικό της (της Selena) έπαιζε ακριβώς μετά το δικό μου γιατί είναι μέσα στα προτεινόμενα»

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν ξέρω ότι ήταν εκεί, δε σκέφτηκα δύο φορές και ούτε και τώρα γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω»

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές του στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Ο Justin Bieber ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και όλοι είδαν κάτι περίεργο!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved