Τέλος η Jordyn Woods; Δες τι έκανε η Kylie Jenner στο Twitter της

Η ιστορία με την πρώην κολλητή της συνεχίζεται

Η Jordyn Woods έχει πλέον μπει για τα καλά στο παιχνίδι της δημοσιότητας και, όπως όλα τα μέλη της οικογένειας Kar-Jenner απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τα κατορθώματά τους, έτσι και η πρώην κολλητή της Kylie αποτελεί πια αντικείμενο συζήτησης. Το αν η Kylie σκοπεύει να τη συγχωρήσει ή όχι μετά το σκάνδαλο που έγινε με τον πατέρα του παιδιού της αδερφής της δεν το γνωρίζουμε, όμως η νέα της κίνηση στο Twitter μάλλον δεν προμηνύει και τα πιο καλά προς αυτήν την κατεύθυνση νέα -όχι ότι την αδικούμε φυσικά.

Θυμάσαι που η νεαρή δισεκατομμυριούχος είχε στον λογαριασμό της στο Twitter μία τεράστια φωτογραφία από την ίδια με την Jordyn; Ε, μάντεψε. Τη Δευτέρα που μας πέρασε πήρε την απόφαση και την αφαίρεσε. Στη θέση της έβαλε μία δική της με zoom στα μάτια της.

Τα τινά, λοιπόν, είναι δύο. Είτε η Kylie θέλει να διαφημίσει το νέο kit για τα φρύδια της, προωθώντας τα άψογα δικά της, είτε βρήκε την ευκαιρία να βγάλει εντελώς την Jordyn από τη ζωή της, αφαιρώντας ακόμα και την πιο εμπορική φωτογραφία του προφίλ της.

Ο,τι απ’ τα δύο και να ισχύει, το αποτέλεσμα είναι ένα. Αυτήν τη στιγμή, η Kylie δεν έχει τίποτα που να σχετίζεται με την πρώην κολλητή της, τουλάχιστον όχι σε κοινή θέα.

Διάβασε επίσης: Wow! Η Kylie Jenner ντύθηκε Captain Marvel και πρέπει να το δεις

© 2018-2022 Teen.queen.gr - All rights reserved