Δες πόσα κιλά έχασε η Jordyn Woods μετά το σκάνδαλο με τον Tristan Thompson

Η πρώην κολλητή της Kylie έχει κάνει αλλαγές

Το σκάνδαλο με τη Jordyn Woods και τον Tristan Thompson πριν μερικούς μήνες αποτέλεσε ένα σοκ για την οικογένεια Kardashian – Jenner αλλά και για τους fans τους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η επί χρόνια κολλητή της Kylie θα μπορούσε να τους προδώσει με τέτοιον τρόπο και να γίνει εκείνη με την οποία ο Tristan θα απατούσε την Khloe.

Αφότου συνέβη αυτό, όπως μπορείς να φανταστείς κι όπως έχεις παρατηρήσει, η Jordyn ξαφνικά μπήκε για τα καλά στο προσκήνιο κι όλοι έχουν αρχίσει να τη συζητάνε σα να ήταν ένα ακόμα μέλος των Kar-Jenner. Η ίδια, πάντως, δείχνει να έχει αλλάξει πολύ από τότε που συνέβη όλο αυτό όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, επιλέγοντας κομμάτια που αναδεικνύουν περισσότερο από ποτέ τις καμπύλες της.

Η αλλαγή, όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με τις στιλιστικές της επιλογές, αφού η Jordyn φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά. Ο Dr. Spencer Nadolsky, που έχει πιστοποίηση στην παχυσαρκία, είπε στο Hollywood Life ότι, σύμφωνα με υπολογισμούς του, η πρώην κολλητή της Kylie έχει χάσει περίπου 13 κιλά. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είναι δύσκολο να πεις απλά από τις φωτογραφίες, αλλά μοιάζει να έχει χάσει περίπου 13 κιλά»

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνουν όντως αυτήν τη διαφορά.

Δες τα πιο πρόσφατα posts της στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: H Kylie Jenner μόλις διάλεξε τη Jordyn Woods αντί για την αδερφή της και σόκαρε τους πάντες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved