Ο κόσμος κατηγορεί τον Justin Bieber για το playback στην Coachella και η Ariana έκλεισε τα στόματα

Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας 

Την Κυριακή που μας πέρασε, στη σκηνή της Coachella συνέβη κάτι που οι παρευρισκόμενοι θα έχουν να θυμούνται για πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του performance της Ariana Grande, εμφανίστηκε χωρίς να το γνωρίζει κανείς από πριν, ο Justin Bieber και τραγούδησε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το «Sorry». Φυσικά, στο Φεστιβάλ προκλήθηκε ένας πανικός και -μαζί με την έκπληξη της Selena Gomez- αποτέλεσαν τις δύο εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο από τον κόσμο.

Πολλοί, όμως, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός ότι ο σταρ δεν τραγούδησε live και ήταν κάτι που έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό. Η Ariana βλέποντας την επίθεση που του γινόταν πήρε θέση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και για να απαντήσει στο γιατί ο τραγουδιστής είχε playback.

«Αποφασίσαμε να το κάνουμε 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το σόου μου. Είχαμε 0 έλεγχο του ήχου, 0 πρόβες. Τραγουδούσες με playback όπως κάνουν όλες οι σύντομες εμφανίσεις (cameo). Οι άνθρωποι βαριούνται. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς είναι να σου γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος. Ο κόσμος ήταν χαρούμενος να σε έχεις ξανά στη σκηνή»

«Οι άνθρωποι είναι τόσο χαμένοι. Μία μέρα όλοι αυτοί που δουλεύουν σε όλα αυτά τα blogs θα καταλάβουν πόσο ανικανοποίητοι είναι και πόσο χωρίς νόημα είναι αυτό που κάνουν και ευελπιστώ να στρέψουν την προσοχή τους κάπου αλλού. Αυτή θα είναι μία απίστευτα ωραία μέρα για αυτούς. Ανυπομονώ να νιώσουν τέλεια μέσα τους»



Διάβασε επίσης: Δεν φαντάζεσαι πόσο γλυκό κοριτσάκι ήταν η Ariana Grande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved