Ο Justin Bieber ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και όλοι είδαν κάτι περίεργο!

Δες τη φωτογραφία και θα λιώσεις

Ο Justin Bieber είχε καιρό να εμφανιστεί στη σκηνή για να τον απολαύσουν οι fans του και το έκανε για χάρη της Coachella. Όταν τραγούδησε στο πλευρό της Ariana Grande το μεγάλο hit του «Sorry», κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και το κοινό σίγουρα θα έχει να το λέει για πολύ καιρό ότι έγινε μάρτυρας αυτού του ντουέτου.

Λίγο πριν τη μεγάλη εμφάνισή του στη σκηνή του Φεστιβάλ, ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία είναι ο ίδιος σε παιδική ηλικία. Ήδη από τότε φαίνεται να ποζάρει στον φακό γεμάτος αυτοπεποίθηση και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο γλυκό αγοράκι ήταν. Αυτό που ξεχωρίζει μάλιστα είναι κάτι περίεργο στα αυτιά, μα φυσικά μιλάμε για τα σκουλαρίκια που είχε στα αυτιά, ακόμα και πριν την εφηβεία, κάτι που παρατήρησαν και οι φανς του. Και η έκπληξη ήρθε γιατί ο Bieber στην φωτογραφία αυτή είναι περίπου έξι ετών.

Στις αρχές του μήνα, μάλιστα, είδες στο Instagram του Justin να ανεβαίνει μία φωτογραφία με τη μαμά του να κρατάει στην αγκαλιά της τον ίδιο όταν ήταν μωρό, οπότε πλέον ξέρεις πώς ήταν ο τραγουδιστής στο μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του.

Δες τη φωτογραφία από την παιδική και τη μωρουδιακή του ηλικία στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Επιτέλους! Ο Justin Bieber έκανε μία αλλαγή στην εμφάνισή του κι από εμάς είναι ναι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved