Ουρλιάζουμε! Justin Bieber και Ariana Grande τραγουδούν μαζί στη σκηνή της Coachella

Και είπαν τη μεγαλύτερη επιτυχία του Justin

Η Coachella φέτος μπορεί να είχε πολλούς τραγουδιστές που να έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως η συμμετοχή της Ariana Grande και τα δύο σαββατοκύριακα ήταν σίγουρα αυτό που τη χαρακτήρισε περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι θεατές και οι fans της τραγουδίστριας αναφέρονται στο Φεστιβάλ σαν «Arichella». Η δεύτερη εμφάνισή της, όμως, έκρυβε και μία τεράστια έκπληξη για όλους όσους την παρακολούθησαν, κι αυτή είναι η συμμετοχή ενός άλλου αγαπημένου σου τραγουδιστή, του Justin Bieber.

Ναι, ναι. Καλά άκουσες. Δε σου κάνουμε καμία πλάκα. Η Ariana και ο Justin συναντήθηκαν στη σκηνή της Coachella και προξένησαν πανικό στους θεατές που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Τι τραγούδησαν; Τη μεγάλη επιτυχία του Justin «Sorry», που κυκλοφόρησε το 2015, κι έχει ξεπεράσει μέχρι αυτήν τη στιγμή τα 3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Επειδή ξέρουμε ότι ανυπομονείς να δεις αυτό το ντουέτο, στη συνέχεια θα δεις τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και μπορούν να σου δώσουν μία καλή γεύση από αυτό που συνέβη.

https://www.instagram.com/p/BwjGT4sjnQ8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BwjJD0dBeNy/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BwjGeZVjyjt/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BwjHJjzD2wL/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande «έσπασε» τη σκηνή της Coachella με αυτή την εμφάνιση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved