Το αστρονομικό ποσό που πήρε η Ariana Grande για να εμφανιστεί στην Coachella

Ναι, μιλάμε για 7 ψηφία

Η Coachella ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και οι fans του Φεστιβάλ ενθουσιάστηκαν με τα εντυπωσιακά permormances των αγαπημένων τους τραγουδιστών. Ανάμεσα σε αυτούς, είδες την εμφάνιση-έκπληξη της Selena Gomez, που τραγούδησε επί σκηνής με την Cardi B και τον Ozuna την επιτυχία της χρονιάς, «Taki Taki», και -φυσικά- την αγαπημένη σου Ariana Grande που απλά έβαλε «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας αγαπημένα σου τραγούδια. Το πόσο πληρώθηκε, όμως, δεν μπορείς να το φανταστείς.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το Seventeen, η εκρηκτική Ari, που στο stage τραγούδησε μαζί με τη Nicki Minaj, τον Diddy και τους NSYNC, έλαβε ένα χρηματικό ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει μέρος του διάσημου Φεστιβάλ. Ναι, καλά άκουσες. Απλά και μόνο για ένα Φεστιβάλ. Όχι ότι οι διοργανωτές δεν αποζημιώθηκαν, αφού τα πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να την απολαύσουν μιλούν από μόνα τους.

Τώρα που ξεκινά το δεύτερο σαββατοκύριακο της Coachella, η Ariana ετοιμάζεται κι αυτή για το δεύτερο performance της, που, αν κρίνουμε από το πρώτο, πρέπει να ετοιμαστείς για κάτι πολύ δυνατό.

Θυμήσου τι έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Ακόμα και η Ariana Grande έβαψε αυγά για το Πάσχα κι εμείς θα κλέψουμε την ιδέα της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved