Ποια ήταν η Mya-Lecia Naylor – η ταλαντούχα teen star που πέθανε στα 16 της χρόνια;

Ένα κορίτσι με πολλά υποσχόμενο μέλλον

Σοκ και πένθος προκάλεσε ο θάνατος της Mya-Lecia Naylor στον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο. Η νεαρή ηθοποιός απεβίωσε ξαφνικά στην ηλικία των 16 χρονών και o χαμός της ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από το CBBC, το τηλεοπτικό δίκτυο που φιλοξενούσε τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ποια ήταν, όμως, η ταλαντούχα νεαρή κοπέλα που χάθηκε τόσο γρήγορα και κατάφερε να αγαπηθεί από πολλούς teenagers σε όλον τον κόσμο;

Η Mya-Lecia εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 2004, όταν υποδύθηκε την Jane στη σειρά «Absolutely Fabulous». Στη συνέχεια, ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές, όπως «Cartoonito Tales» και «The Last Weekend», και η συμμετοχή της σε μία μεγάλη παραγωγή του Hollywood, το «Cloud Atlas». Από το 2014 μέχρι το 2018, η ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά του CBBC «Millie Inbetween», κάνοντας τη «Fran», ενώ το 2019 ανέλαβε τον ρόλο της Mya στην τηλεοπτική σειρά του ίδιου δικτύου, «Almost Never».

Το καλλιτεχνικό της «μικρόβιο», όμως, δε σταμάτησε στον χώρο της υποκριτικής, αφού η Naylor ήταν μέλος του teen συγκροτήματος «angels N’ bandits».

Προς το παρόν, η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά, κατά πάσα πιθανότητα, μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νεώτερα.







© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved