Η Hailey Baldwin «αντέγραψε» την Kylie Jenner με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Η Kylie φαίνεται να είναι πηγή έμπνευσής της

Η Hailey Baldwin «αντέγραψε» την Kylie Jenner με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Η Hailey Baldwin από τότε που παντρεύτηκε με τον Justin Bieber, πέρα από επιτυχημένο μοντέλο και πανέμορφη γυναίκα, έγινε και μία πολύ καλή σύζυγος που στηρίζει τον διάσημο σταρ στις δύσκολες στιγμές που περνά. Το μοντέλο, όμως, δεν έχει τυχαία την καριέρα που έχει δημιουργήσει, αφού έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει σε αυτό το σημείο και φαίνεται ότι δε θα σταματήσει σύντομα να πειραματίζεται επαγγελματικώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life, η Hailey θέλει να βαδίσει στα χνάρια της Kylie Jenner και να δημιουργήσει τη δική της βιομηχανία ομορφιάς, ενώ η εταιρεία της έχει ήδη καταθέσει τα νομικά χαρτιά για να εξασφαλίσει το όνομα «Bieber Beauty». Πηγή είπε χαρακτηριστικά στο Μέσο:

«Η Hailey έχει εμπνευστεί από την αυτοκρατορία makeup δισεκατομμυρίων της Kylie κι έτσι τώρα ετοιμάζεται να δημιουργήσει τη δική της σειρά με Hailey Bieber makeup. Lip kits, παλέτες με σκιές, ρουζ, bronzers, η Hailey είναι ενθουσιασμένη να τα δημιουργήσει όλα αυτά. Αγαπάει την ομορφιά, έχει κάνει modeling για χρόνια, και νιώθει ότι η εμπειρία της με τα καλλυντικά το κάνει μία εύκολη, διασκεδαστική επιχείρηση που μπορεί να ξεκινήσει.

Η Hailey έχει δει πόσο επιτυχημένη έχει γίνει η Kylie στην αυτοκρατορία ομορφιάς της και νιώθει ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλά. Κάνει ήδη την έρευνά της και μιλά στην επιχειρησιακή της ομάδα για το πώς να γίνει η επόμενη δισεκατομμυριούχα μεγιστάνας ομορφιάς, ακριβώς όπως η Kylie»

Διάβασε επίσης: Βρήκαμε ένα μπικίνι παρόμοιο με εκείνο της Hailey Baldwin που θα λατρέψεις