Major Makeover! Η ηθοποιός Ariel Winter έχασε 13 κιλά και δίχασε το Instagram

Δες τις φωτογραφίες με την εντυπωσιακή της αλλαγή

H Ariel Winter είναι μία από τις αγαπημένες σου teen ηθοποιούς που πρωταγωνιστεί στη διάσημη σειρά «Modern Family», ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρες πολλών ταινιών της Disney, όπως η πριγκίπισσα Sofia και η Penny Peterson («Ο κος Πιμπόντι & ο Σέρμαν»). Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, όμως, η σταρ έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο συζητήσεων των διαδικτυακών χρηστών σχετικά με το βάρος της και με τα -για κάποιους- παραπανίσια κιλά. Υπήρχε χρήστης που της είχε γράψει μέχρι και το ότι το σορτσάκι δεν ενδείκνυται για το σώμα της.

Η ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα, έχει χάσει πολύ βάρος και -συγκεκριμένα- 14 κιλά, γεγονός που συνέβη, όπως αποκάλυψε, επειδή σταμάτησε να παίρνει τα αντικαταθλιπτικά που έπαιρνε.

Σε ανάρτησή της έγραψε:

«Για χρόνια, έπαιρνα αντικαταθλιπτικά που μου προκαλούσαν να παίρνω βάρος που δεν μπορούσα να χάσω ο,τι και να έκανα. Ήταν κάτι που μου δημιουργούσε πολύ σύγχυση γιατί ήθελα να γίνω fit και να νιώσω ότι η δουλειά που έκανα είχε αποτελέσματα, αλλά ποτέ δεν το ένιωθα»

Έτσι, λοιπόν, η Ariel άλλαξε την αγωγή που έπαιρνε και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά σε όλους. Οι καλοθελητές, βέβαια, ακόμα και τώρα είχαν να πουν κάτι για τη σταρ. Πολλοί χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν ότι αδυνάτισε υπερβολικά και τότε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια τους απάντησε όπως έπρεπε, διατηρώντας πάντα την ευγενική της προσωπικότητα.

«Εκτιμώ ότι θέλετε να βοηθήσετε τα κορίτσια να αγαπήσουν τους εαυτούς τους όπως αυτοί είναι, αλλά επίσης ρίχνετε κάποιον (εμένα), κάτι που δε νομίζω ότι είναι αυτό που προσπαθούσατε να κάνετε»

Η Ariel, πάντως, δείχνει πιο υγιής και καλά από ποτέ, οπότε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

Δες τις φωτογραφίες της μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Ariel Winter: Η 20χρονη ηθοποιός δεν ήθελε τούρτα για τα γενέθλιά της αλλά κάτι απίθανο!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved