Η Selena Gomez σε σχέση με διάσημο μέλος των One Direction;

Δε θα πιστεύεις με ποιον 

Αν και πολλοί fans υποστήριζαν τη σχέση του Justin Bieber και της Selena Gomez, πλέον ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει τη ζωή του και είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη σύντροφο και σύζυγό του, Hailey Baldwin. Έτσι, τα διάφορα δημοσιογραφικά Μέσα προσπαθούν να βρουν αν η Selena βρίσκεται στην αγκαλιά κάποιου άλλου και -ιδιαίτερα- κάποιου celebrity, με την τελευταία πληροφορία που κυκλοφόρησε να έχει ενθουσιάσει το κοινό της.

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, φήμες λένε ότι η διάσημη τραγουδίστρια είναι σε σχέση με το πρώην μέλος των One Direction, Niall Horan. Οι ίδιες πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει και πριν μερικά χρόνια όταν οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε διάφορες περιστάσεις (σε πάρτι, σε βόλτες χέρι, και αλλού). Τώρα, το θέμα επανήλθε κι όλοι αναρωτιούνται τι γίνεται με αυτούς τους δύο.

Το Hollywood Life αναφέρει ότι μία πηγή που βρίσκεται κοντά τους αποκάλυψε στο Μέσο ότι αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν καμία αλήθεια μέσα τους κι ότι οι δύο διάσημοι είναι απλά φίλοι. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Η Selena δε βγαίνει ραντεβού αυτήν τη στιγμή, παρόλο που θεωρεί τον Niall γλυκό και απόλυτα ταλαντούχο, και εκτιμά μερικά από τα όμορφα πράγματα που έχει πει για αυτήν. Αλλά δεν είναι σε ρομαντική σχέση. Περνάει τον χρόνο της με φίλους, κάνοντας παρέα, και προσέχοντας τον εαυτό της. Όχι ότι δε θα έβγαινε με τον Niall κάποια μέρα, απλά δε βλέπει κάποιον αυτήν τη στιγμή»

Διάβασε επίσης: Η κολλητή της Selena Gomez αποκαλύπτει τι κάνουν στα girls’ nights

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved