Η Gigi Hadid βγήκε με το πρώην αγόρι της Selena Gomez

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Η Gigi Hadid βγήκε με το πρώην αγόρι της Selena Gomez

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, μπορεί να ήταν οπτικά ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια celebrities, όμως δεν είναι πια μαζί και τα διάφορα ενημερωτικά site προσπαθούν να μάθουν ποια είναι η νέα σχέση του μοντέλου. Κατά καιρούς, λοιπόν, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει δίπλα σε κάποιον άντρα, θεωρεί ότι έχουν σχέση, όμως, αυτήν τη φορά το πρόσωπο, με το οποίο τη συνδέουν, είναι το πρώην αγόρι της Selena Gomez.

Για ποιον μιλάμε; Για τον Samuel Krost, τον ιδρυτή ενός φιλανθρωπικού streetwear brand, του «Krost», με τον οποίο είχε συνδεθεί η Selena στις αρχές του 2016. Η Gigi, τώρα, βγήκε μαζί του και οι φωτογράφοι δεν παρέλειψαν να δημοσιοποιήσουν τα ντοκουμέντα και να ξεκινήσουν τη φήμη ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Το μοντέλο, όμως, έσπευσε να διαψεύσει την παραφιλολογία και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα και μοναδικό tweet:

«Αν εσείς τα Μέσα (Μαζικής Ενημέρωσης) συνεχίσετε να γράφετε τίτλους - βλακείες κάθε φορά που βλέπω έναν φύλο αρσενικού γένους, τότε θα υπάρχει πολύ αχρείαστη σύγχυση»

Διάβασε επίσης: OMG! H αγαπημένη μάσκαρα της Gigi Hadid κοστίζει 11€