H Sophie Turner αγκαλιά με διάσημο ηθοποιό μπροστά στον αρραβωνιαστικό της

Δεν είναι κι ο πιο αγαπητός χαρακτήρας σειράς

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas είναι αρραβωνιασμένοι και πλέον περιμένουν τη μεγάλη ημέρα του γάμου τους, που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί στον κόσμο. Το πόσο ερωτευμένοι είναι το είδες ακόμα και στο νέο τραγούδι των Jonas Brothers, «Sucker», όπου πρωταγωνιστούσαν, εκτός από τα διάσημα αδέρφια, και οι σύντροφοί τους, στις οποίες και φαινόταν ότι το αφιέρωναν. Όμως, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού, όπου αγκαλιάζει έναν πρώην συμπρωταγωνιστή της δίπλα στο απορημένο βλέμμα του Joe.

Στη φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός αγκαλιάζει τον Jack Gleeson ή αλλιώς τον Βασιλιά Joffrey του «Game of Thrones». Προφανώς, η Sophie έχει περάσει άπειρες ώρες στα γυρίσματα της σειρά με τον Jack και η συνάντηση για την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν ήταν κατάλληλη ευκαιρία για την επανένωση.

Ο Joe, γνωρίζοντας ότι προφανώς οι δυο τους είναι απλά φίλοι κι αστειευόμενος για την κατάσταση και το γεγονός ότι έμοιαζε να είναι το τρίτο άτομο στη σχέση τους στη φωτογραφία, έγραψε σε σχόλιο:

«Τι στο καλό; Νόμιζα ότι αυτός ο τύπος έχει πεθάνει… #KingJoffrey»

Δες την αστεία φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Ο Joe Jonas θύμωσε με τη Sophie Turner για έναν λογικό αλλά αστείο λόγο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved