Δες την πρώτη φωτογραφία του Justin Bieber από την κλινική ψυχικής υγείας

Και το μήνυμα που τη συνοδεύει

Δες την πρώτη φωτογραφία του Justin Bieber από την κλινική ψυχικής υγείας

Πλέον, θα γνωρίζεις ότι ο Justin Bieber νοσηλεύεται σε κλινική ψυχικής υγείας για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και να «καθαρίσει» το μυαλό του από τα αρνητικά συναισθήματα. Η συμβολή της γυναίκας του, Hailey Baldwin, είναι φυσικά πολύ μεγάλη, αφού εκείνη τον στηρίζει στη δύσκολη περίοδο που περνά και στέκεται δίπλα του ο,τι και να χρειαστεί.

Από τότε που έγινε η εισαγωγή του στην κλινική, ανεβάζει κατά καιρούς νέα του, μέχρι που ζητάει από τους followers του να προσευχηθούν για τον ίδιο, για να του δώσουν δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του. Εχθές, μάλιστα, έκανε ένα story κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας του, με το κείμενο να γράφει:

«Συνεδρία ψυχοθεραπείας. Είναι ωραίο να έχεις ένα υγιές μυαλό και υγιή συναισθήματα»

Η αλήθεια είναι ότι και μόνο από τη φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι ο Justin είναι πλέον πιο χαλαρός και ήρεμος σε σχέση με προηγούμενες αναρτήσεις του κι οι ψυχοθεραπείες που κάνει έχουν αρχίσει να δείχνουν τα αποτελέσματά τους. Λογικά, όμως, θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα χρόνο, αφού, όπως είπε σε προηγούμενη ανάρτησή του, τα θέματα που προσπαθεί να λύσει είναι βαθιά ριζωμένα μέσα του.

Δες το story του στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Το κράξιμο στον Justin Bieber για το Πρωταπριλιάτικο αστείο της εγκυμοσύνης και η δημόσια απολογία