Δε θα πιστέψεις τι έκανε στον Shawn Mendes μία παθιασμένη φαν του

Το κοινό του είναι σίγουρα τρελαμένο μαζί του

Ο Shawn Mendes είναι από τους τραγουδιστές εκείνους που έχουν ένα από τα πιο πιστά fan clubs καλλιτεχνών. Κάτι το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο τραγούδι, κάτι η γλυκιά του όψη κι ο ευγενικός του χαρακτήρας, ο τραγουδιστής έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των θαυμαστών και -κυρίως- των θαυμαστριών του. Αυτό που έπαθε από μία λίγο πιο παθιασμένη φαν, όμως, σίγουρα θα σε σοκάρει.

Κατά τη διάρκεια ενός Instagram video του Shawn, οι fans του τραγουδιστή παρατήρησαν ότι υπήρχε μία γρατζουνιά πάνω στο μάγουλό του και δεν μπορούσαν παρά να αναρωτηθούν από τι προκλήθηκε. Η απάντηση είναι ακόμα πιο σοκαριστική, αφού, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ήταν ένα «αναμνηστικό» από άτομο στο κοινό του.

«Λοιπόν, την ώρα που τελειώνω το σόου πηγαίνω κάτω στην πρώτη σειρά του κοινού και κάποιος μου γρατζούνησε το πρόσωπο στην Ιταλία»

Φανταζόμαστε ότι όποιο και να ήταν το άτομο που του έκανε τη γρατζουνιά, λογικά δε θα το έκανε επίτηδες, όμως, σίγουρα λίγο περισσότερο πάθος πρέπει να το είχε. Το ευτυχές είναι ότι δε συνέβη τίποτα πιο σοβαρό πάνω στην ένταση της στιγμής, οπότε σε λίγο καιρό το σημάδι θα αποτελεί παρελθόν.

Διάβασε επίσης: O Shawn Mendes στην πιο σέξι φωτογράφιση του μέχρι σήμερα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved