Το κράξιμο στον Justin Bieber για το Πρωταπριλιάτικο αστείο της εγκυμοσύνης και η δημόσια απολογία

Ο κόσμος εξοργίστηκε με αυτό που έκανε ο τραγουδιστής κι η σύζυγός του

Το κράξιμο στον Justin Bieber για το Πρωταπριλιάτικο αστείο της εγκυμοσύνης και η δημόσια απολογία

Τη μέρα της Πρωταπριλιάς πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να τιμήσουν το έθιμο και να πουν ψέματα για κάτι ή να κάνουν μία φάρσα στους αγαπημένους τους. Ο Justin Bieber, ως γνωστός λάτρης των φαρσών ακόμα κι όταν δεν είναι η μέρα τους, επέλεξε μαζί με τη σύζυγό του Hailey Baldwin να τρολάρουν το κοινό, κάνοντάς το να πιστέψει ότι περιμένουν παιδί. Όταν, στη συνέχεια, αυτό διαψεύστηκε, πολύς κόσμος οργίστηκε που ο σταρ έκανε πλάκα με ένα τόσο λεπτό θέμα, αφού πολλά ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδί.

Προς απάντηση στο κράξιμο που του έγινε, ο Justin έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον τίτλο ενός άρθρου που μιλούσε για το γεγονός κι ένα κείμενο-απολογία για τη φάρσα του.

«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλλονται. Υπάρχουν, επίσης, άνθρωποι που δεν παίρνουν τα αστεία πολύ καλά. Εγώ κάνω φάρσες και ήταν Πρωταπριλιά. Δεν ήταν καθόλου ο σκοπός που να είμαι αναίσθητος σε ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Για πολλούς ανθρώπους που ξέρω, η πρώτη φάρσα που τους έρχεται στο μυαλό την Πρωταπριλιά είναι το να πουν στους γονείς τους ότι είναι έγκυες, για να πάρουν μία μεγάλη αντίδραση. Θα ζητήσω συγγνώμη, όμως, ούτως ή άλλως και θα πάρω την ευθύνη και θα ζητήσω συγγνώμη στους ανθρώπους που προσβλήθηκαν. Πραγματικά, δε θέλω κανείς να πληγωθεί από μία φάρσα.

Είναι όπως όταν έβαλα το κεφάλι της μικρής αδερφής μου σε μία τούρτα περιμένοντας να γελάσει αλλά έκλαψε. Κάποιες φορές δεν ξέρεις τι θα πληγώσει τα συναισθήματα κάποιου. Όχι ότι συγκρίνω την εγκυμοσύνη με την τούρτα στο πρόσωπο, απλά κάνω την εικόνα του να μην ξέρω τι θα προσβάλλει. Κάποιοι μπορεί να γέλασαν, αλλά κάποιοι προσβλήθηκαν. Νομίζω ότι με τις φάρσες κάποιες φορές είναι θέμα τύχης»

Προς το παρόν, λοιπόν, και με βάση τη συγκεκριμένη ανάρτηση, φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν περιμένει παιδί. Δεν ξέρουμε, όμως, τι θα συμβεί στο πολύ άμεσο μέλλον.

Διάβασε επίσης: Η απάντηση της Selena Gomez στην ομολογία αγάπης του Justin Bieber