Olivia Jade: Η πιο αγαπημένη youtuber των teens εξαφανίστηκε και υπάρχει λόγος

Γιατί απέχει από τα social media η Jade;

Είναι 19 ετών και ακολουθείται από 1,5 εκατομμύριο κόσμου στο Instagram ενώ έχει σχεδόν 2 εκατομμύρια fans στο YouTube.

Ο λόγος για την Olivia Jade, την κόρη της ηθοποιού Lori Loughlin και του Mossimo Giannulli το όνομα της οποία ενεπλάκη στο σκάνδαλο δωροδοκίας για την είσοδο παιδιών διασημοτήτων σε μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας που λατρεύεις οι έφηβοι σε όλο τον πλανήτη, θα βρεθούν στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 3 Απριλίου ενώ είναι εκτός φυλακής έχοντας πληρώσει μια πολύ μεγάλη χρηματική εγγύηση.

Η ίδια η Olivia έχει σταματήσει να τους μιλάει και έχει μετακομίσει στο σπίτι του αγοριού της, κατηγορώντας για το σκάνδαλο αυτό μόνο τους γονείς της, μιας και η ίδια τους είχε εξηγήσει πως δεν επιθυμεί να περάσει στο πανεπιστήμιο.



«Η Ολίβια μένει με τον καλό της Jackson Guthy στο Malibu. Δεν μιλάει με τους γονείς της αυτή τη στιγμή, δεν βγαίνει με φίλους, έχει εξαφανιστεί και κρύβεται σχεδόν από όλους.

Η πηγή του περιοδικού ανέφερε χαρακτηριστικά πως η διάσημη youtuber δημοσιεύει μόνο prive stories στο Instagram σε έναν πολύ στενό κύκλο φίλων της τους οποίους εμπιστεύεται τυφλά.

Άλλη πηγή ανέφερε πως η Jade δεν μπορεί να συγχωρήσει τους γονείς της ενώ πολλές μεγάλες φίρμες καλλυντικών και ρούχων σταμάτησαν ήδη την συνεργασία που είχαν μαζί της εξαιτίας του σκανδάλου.


https://www.instagram.com/p/Buc6OuNnUBs/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

γ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved