Η σοκαριστική αποκάλυψη της Kendall Jenner για την ίδια και την αδερφή της

Το πρώτο επεισόδιο της 16ης σεζόν του «Keeping Up WIth The Kardashians» προβλήθηκε χθες το βράδυ και οι λάτρεις της γνωστής οικογένειας συντονίστηκαν για να μάθουν ο,τι νέο τους συνέβη τους τελευταίους μήνες. Η Kendall, όμως, έκανε μία αποκάλυψη, που σε κάποιους θα φανεί λογική, ενώ άλλους θα τους σοκάρει.

To 23χρονο μοντέλο πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στη New York Times, όπου είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον σχετικά με την ίδια και την αδερφή της. Συγκεκριμένα είπε:

«Η Kylie κι εγώ για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δε θέλαμε να έχουμε καμία σχέση με αυτό. Απλά θέλαμε να πάμε στα δωμάτιά μας και να κάνουμε iChat με τους φίλους μας»

Αν και το σόου πρόσθεσε πολλά εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς λογαριασμών των μελών της οικογένειας, τα νεαρότερα σε ηλικία μέλη ήταν πολύ μικρά για να ασχοληθούν με αυτό και το μόνο που ήθελαν ήταν να ζήσουν τα παιδικά τους χρόνια μακριά από τις κάμερες και τα βλέμματα του κόσμου. Καθόλου παράλογο αν σκεφτείς ότι στην πρώτη σεζόν του KUWTK ήταν 9 (Kylie) και 11 χρονών (Kendall).

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved