Δε θα πιστέψεις τι παραδέχτηκε μόλις η Kylie Jenner

Είναι κάτι που είχε περάσει από το μυαλό των περισσότερων

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Kylie Jenner έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών, σύμφωνα με τη Forbes. Η αυτοκρατορία ομορφιάς που έχει δημιουργήσει βρίσκεται πίσω από αυτό το γεγονός, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που δε συμφώνησαν με τον τίτλο, υποστηρίζοντας ότι η νεαρή σταρ και η επιχείρησή της δε θα είχαν την επιτυχία που έχουν σήμερα χωρίς την οικογένειά της. Ως γνωστόν, το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» ήταν αυτό που έκανε διάσημα όλα τα μέλη των Kardashians-Jenners.

Η Kylie, σε συνέντευξή της στο Paper, δήλωσε απαντώντας στους επικριτές της:

«Το αυτοδημιούργητη ισχύει. Οι γονείς μου μού είπαν ότι έπρεπε να βγάλω τα δικά μου λεφτά, ότι είναι ώρα να αρχίσω να αποταμιεύω και να ξοδεύω τα δικα μου χρήματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είχα μία πλατφόρμα, αλλά τίποτα από τα χρήματα δε μου κληρονομήθηκε»

Τώρα, όμως, σε μία νέα της συνέντευξη, αυτήν τη φορά για τη New York Times, παραδέχτηκε ότι τον κολοσσό της δεν τον έκανε μόνη της, αλλά είχε βοήθεια.

«Δεν μπορώ να πω ότι το έκανα όλο μόνη μου. Αν λένε μόνο για οικονομικά, τεχνικά ναι, δεν έχω κληρονομήσει χρήματα. Αλλά είχα πολύ βοήθεια και μία πολύ μεγάλη πλατφόρμα»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved