Throwback Hair Look! Η Miley Cyrus άλλαξε τα μαλλιά της και το νέο look θα σε ενθουσιάσει

Η αλλαγή της είναι απίστευτη

Μπορεί τα χρόνια να περνούν και η ηλικία της αριθμητικά να αλλάζει, όμως, η Miley Cyrus είναι δε θα πάψει ποτέ να έχει ένα παιδί μέσα της κι αυτό είναι, μάλιστα, κι ένας από τους λόγους που την αγαπάμε. Η Hannah Montana του Disney Channel ήταν από τους χαρακτήρες που αγκαλιάστηκαν και λατρεύτηκαν από τον κόσμο και προκάλεσαν κύμα απογοήτευσης όταν έπρεπε να τον αποχαιρετίσουν. Η' μήπως αυτό δε χρειάζεται να συμβαίνει πλέον;

Έχουμε να σου πούμε ότι η τραγουδίστρια άλλαξε τα μαλλιά της και το νέο της look θα σε ενθουσιάσει, καθώς θα σου φέρει υπέροχες αναμνήσεις του παρελθόντος. Σε μία σειρά από stories που ανέβασε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και στο Twitter, η Miley αποκάλυψε ότι το νέο της hair look είναι ίδιο με αυτό που είχε η Hannah Montana.

Και να φανταστείς ότι στο σόου, τα υπέροχα ξανθά μαλλιά του χαρακτήρα ήταν απλώς μία περούκα, οπότε τώρα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που η Miley υιοθετεί το look της Hannah Montana στην πραγματικότητα.

«Ξέρετε, παιδιά, ήταν τόσο δύσκολο να πηγαίνω μπρος πίσω που αποφάσισα να έιμαι η Hannah για πάντα. Είχε πολύ δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα... Χάρη σ' εμένα»

Διάβασε επίσης: H Miley Cyrus κάνει ηλιοθεραπεία με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved