O Justin Bieber με μεθυσμένη κοπέλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

Τι συνέβη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο τραγουδιστής;

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin δείχνουν να περνούν την καλύτερη φάση της κοινής τους ζωής. Από τη μία, το μοντέλο τον στηρίζει στη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και, από την άλλη, πρόσφατα ο τραγουδιστής υπερασπίστηκε τη σύζυγό του απέναντι σε όσους fans του συνεχίζουν να θέλουν να καταλήξει με τη Selena Gomez, παρά το γεγονός ότι εκείνη βρίσκεται πια στο παρελθόν του. Ο έγγαμος βίος είναι κάτι που, όπως όλα δείχνουν, τους ταιριάζει.

Το απόγευμα της Τρίτης, όμως, έγινε ένα συμβάν που τρόμαξε τον τραγουδιστή και την ομάδα του στο ξενοδοχείο Montage του Laguna Beach, όπου διέμεναν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life, τέσσερις φίλες διατάραξαν το κτίριο με τη δυνατή μουσική που έβαζαν εν μέσω της μέθης τους κι εκδιώχθηκαν από την ασφάλεια. Ενώ οι τρεις αποχώρησαν, η τέταρτη, μη μπορώντας να μπει στο δωμάτιό της, εισέβαλε σε αυτό του Justin, ο οποίος σαστισμένος ρωτούσε ποια είναι. Ο λόγος που η κοπέλα κατάφερε να μπει τόσο εύκολα φαίνεται να είναι το γεγονός ότι ο σταρ περίμενε τη δεδομένη στιγμή το room service.



Από εκείνο το σημείο και μετά, η προσωπική ασφάλεια του τραγουδιστή έλαβε δράση, πήρε τη μεθυσμένη κοπέλα και την παρέδωσε στις υποδοχή και τις Αρχές.

Δε γνωρίζουμε αν η κοπέλα ήξερε ότι στο συγκεκριμένο δωμάτιο διέμενε ο Justin ή αν ήταν τυχαίο λόγω της κατάστασής της, αλλά κατάφερε να προξενήσει σύγχυση τόσο στον τραγουδιστή όσο και σε ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Διάβασε επίσης: Ο Bieber παραδέχτηκε δημόσια ότι αγαπάει ακόμα την Selena Gomez αλλά μην βιαστείς να χαρείς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved