Μόλις συγκινηθήκαμε! Δες τι ανέβασε στο Instagram η Ariana Grande για τον Mac Miller

Φαίνεται πόσο ξεχωριστή θέση έχει στην καρδιά της

Ο Mac Miller και ο Pete Davidson είναι οι δύο πρώην σύντροφοι της Ariana Grande που έχουν συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη σχέση της που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας. Η σχέση της με τον Mac Miller, που κράτησε δύο χρόνια, είχε γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζητήσεων σχετικά με το πόσο ταιριαστοί φαίνονταν να είναι, ενώ ο αρραβώνας της και ο ξαφνικός της χωρισμός με τον Pete ξεκίνησαν πολλά σενάρια σχετικά με το ποιος ήταν τελικά ο λόγος που τους έκανε να μην μπορούν πια να είναι μαζί.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε ένα story στο Instagram που ήταν αφιερωμένο στον εκλιπόντα Mac Miller. Η εικόνα έδειχνε ένα μαύρο φόντο που πάνω έγραφε «έξι χρόνια» και μία λευκή καρδούλα.

Αν αναρωτιέσαι πού αναφέρεται, η απάντηση βρίσκεται στο τραγούδι «The Way», που αποτελεί την πρώτη συνεργασία των δύο και που κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου του 2013. Μετά από αυτό το story ακολούθησε κι άλλο ένα – αφιερωμένο στον rapper-, το οποίο ήταν μία φωτογραφία του σκύλου του, Myron, που η τραγουδίστρια υιοθέτησε.

Δες τα stories που ανέβασε στον λογαριασμό της στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: H Ariana Grande αποκαλύπτει την αιτία του χωρισμού της από τον Pete Davidson

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved