Ο κούκλος πρωταγωνιστής του «Vampire Diaries» άλλαξε τα μαλλιά του και δε θα τον αναγνωρίσεις

Και μάλιστα ήταν ένα τεράστιο λάθος για τη νέα του σειρά

Ο κούκλος πρωταγωνιστής του «Vampire Diaries» άλλαξε τα μαλλιά του και δε θα τον αναγνωρίσεις

O Ian Somerhalder ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς «The Vampire Diaries» κι ένας από τους λόγους που πολλές κοπέλες είχαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το σόου. Τόσο ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του στη σειρά όσο και η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση αποτελούσαν το τέλειο πακέτο για έναν ηθοποιό κι έναν ρόλο για να είναι επιτυχημένος σε μία teen/drama σειρά.

Μπορεί το αγαπημένο Vampire Diaries να τελείωσε, όμως, ο Ian θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα νέο sci-fi πρότζεκτ με όνομα «V-Wars» που αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει κι έτσι ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά του σε στυλ Faux Hawk, όμως, αυτό που ξέχασε να λάβει υπόψιν είναι ότι ακόμα δεν έχουν κάνει τα reshoots που κάθε σειρά κάνει για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στις σκηνές της. Έτσι, ανέβασε τη φωτογραφία με το ατυχές συμβάν και το κείμενο που περιέγραφε το τι ακριβώς συνέβη.

«2019… Υποτίθεται ότι θα ήταν ο χρόνος του Faux hawk(ish). Οι προτεραιότητες της χρονιάς (εκτός από να είμαι ένας τέλειος μπαμπάς και σύζυγος φυσικά) ήταν/είναι…»

«Αφού πέρασε η επήρεια των 3 ποτηριών με κρασί και τελείωσαν οι μπαταρίες του ψαλιδιού… Κάτι με χτύπησε σαν ένας τόνος τούβλα: ένα μικρό πράγμα που λέγεται ‘συνέχεια’ για τα reshoots του #VWars. Σταμάτησα το τριμάρισμα. Smoothies της Biotin έρχομαι. Πρέπει να μεγαλώσω (τα μαλλιά) γρήγορα. Τα μαλλιά μεγαλώνουν κι ετοιμάζονται για την παραγωγή τώρα»

Δες τη φωτογραφία του με το νέο look στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Ουρλιάζουμε! Ποια αγαπημένη teen drama σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση;