Η Kylie Jenner είναι πάλι έγκυος και υπάρχει μια φωτογραφία που πρόδωσε το γεγονός

Ποια φωτογραφία την πρόδωσε; 

Κάποιες φήμες θέλουν την Kylie Jenner και τον Travis Scott να περνούν κρίση στην σχέση τους ενώ άλλες φήμες τους θέλουν να αποκτούν δεύτερο παιδί.

Αν και η Stormi είναι μικρή ακόμη και η μητέρα της (21 ετών μόνο) δεν έχει προλάβει να την χορτάσει, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που την θέλουν ξανά έγκυο και μάλιστα σε αγοράκι.

Η 21χρονη τον τελευταίο καιρό ανεβάσει συνεχώς φωτογραφίες με το παιδί της κολλημένο πάνω της. Μάλιστα σε μια φωτογραφία όπου η μικρή Stormi είναι ξαπλωμένη στην κοιλιά της, έγραψε ότι η κόρη της είναι κολλημένη πάνω της σαν κόλλα.

Με αυτό το σχόλιο έσπευσαν πολλές μητέρες να σχολιάσουν ότι το παιδί όταν η μητέρα του είναι έγκυος, κολλάει πάνω στην κοιλιά της γιατί νιώθει το αδερφάκι του. Αυτή η επιθυμία του παιδιού εντείνεται όταν το μωρό είναι του αντίθετου φύλου.

Αυτή η θεωρία δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά παρόλα αυτά πολλοί ψυχολόγοι μπορούν να το δικαιολογήσουν. Υπάρχουν κάποιες απόψεις οι οποίες αναφέρουν ότι το παιδί νιώθει ότι η μαμά του είναι έγκυος και αρχίσει να φοβάται τις αλλαγές που θα έρθουν. Αρχίζει στην ουσία να προσκολλάται πάνω της και να την διεκδικεί. Ο χρόνος θα δείξει αν όλες αυτές οι θεωρίες ισχύουν.

Δες ακόμα Οι τρυφερές στιγμές της Kylie Jenner με την κόρη της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved