Το manicure που έκανε η Kylie Jenner είναι απλά τρελό

Δες τη φωτογραφία με τα σχέδια στα νύχια της και δε θα το πιστεύεις

Η Kylie Jenner είναι πλέον κι επίσημα η πιο νέα, αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, χάρη στο brand ομορφιάς που έχει, τα «Kylie Cosmetics». Η μικρότερη Jenner βρήκε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την αγάπη του κόσμου και τα εκατομμύρια των followers που δε χάνουν λεπτό από τις εξελίξεις της ζωής της. Τα χείλη της, ειδικά, ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους απέκτησε τη δημοφιλία που έχει σήμερα, αφού όλες οι θαυμάστριές της έψαχναν τον τρόπο για να τα αποκτήσουν.

Η διάσημη σταρ, αυτήν τη φορά, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έδειχνε το νέο της μανικιούρ στο κοινό και το αποτέλεσμα ήταν, από τη μία, απίστευτο, από την άλλη, λίγο περίεργο. Σε κάποια από τα κλασικά αγαπημένα της πολύ μακριά νύχια, υπήρχαν ζωγραφισμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, γεγονός που μάλλον παραπέμπει στον νέο της τίτλο ως δισεκατομμυριούχος.

Το pattern ήταν τόσο επιτυχημένο και ακριβές που πολλοί αναρωτήθηκαν μήπως δεν πρόκειται για nail art αλλά για κανονικά χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων που τα έκοψε επί τούτου, για να τοποθετήσει κομμάτια τους στα νύχια της. Όχι ότι, αν ήθελε, της ήταν κάτι, αλλά και πάλι, από μόνο του το γεγονός θα ήταν ολίγον προκλητικό.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Celebrity Lookalikes! 5 Instagrammers που είναι ίδιες η Kylie Jenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved