Τα πράγματα σοβαρεύουν! Η απίστευτη κίνηση που έκανε ο Pete Davidson για την Kate Beckinsale

Η Ariana μάλλον βρίσκεται πια στο παρελθόν

Ο Pete Davidson και η Ariana Grande ήταν για πολλούς ο έρωτας του καλοκαιριού και ο αρραβώνας που ήρθε μέσα στους πρώτους μήνες τις σχέσεις τους, αν και φάνηκε βιαστικός, ήταν σα να ήταν η αναμενόμενη εξελιξη στο love story τους. Όμως, τον Οκτώβριο, το ζευγάρι χώρισε προς απογοήτευση των fans τους που φαντάζονταν ήδη πώς θα ήταν ο γάμος τους.

Λίγους μήνες μετά, ο Pete βρήκε έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο της κατά 20 χρόνια μεγαλύτερής του, Kate Beckinsale, και το ζευγάρι, από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση δεν κρύβει το πόσο απολαμβάνει τη σχέση του. Ο νεαρός κωμικός που, όπως όλα δείχνουν, έχει την τάση να προχωράει γρήγορα τις ερωτικές του σχέσεις, το ίδιο φαίνεται να κάνει και με την τωρινή του, αφού η είδηση και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σόκαραν τον κόσμο.

Ο 25χρονος Pete, λοιπόν, γνώρισε την οικογένεια της Kate και, μάλιστα, δείπνησαν μαζί στο εστιατόριο Nobu στο Malibu. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε καθώς έφευγαν, να είναι όλοι μαζί μέσα στο αυτοκίνητο και ο ηθοποιός στη θέση του οδηγού. Στο δείπνο ήταν μαζί με το ζευγάρι η μαμά της Kate, Judy Loe, και ο θετός της μπαμπάς, Roy Battersby, κάτι που δείχνει ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν για τα καλά.

Δες τις φωτογραφίες από την έξοδό τους στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Υπάρχει λόγος που η Ariana Grande βγαίνει με τους πρώην της αυτό το διάστημα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved