Δες την Emilia Clarke στα 13 της χρόνια και θα λιώσεις

Η μητέρα των Δράκων είναι πιο αξιολάτρευτη από ποτέ

Αν είσαι λάτρης του Game of Thrones, τότε υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να ανήκει στους πιο αγαπημένους σου χαρακτήρες, αν όχι να είναι το άτομο που θες να κάτσει στον Σιδερένιο Θρόνο στο τέλος της σειράς. Η Emilia Clarke έγινε ευρέως γνωστή στον κόσμο το 2011, όταν μας πρωτοσυστήθηκε ως Danaerys Targaryen, ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν κι άλλοι τίτλοι, όπως Khaleesi, Μητέρα των Δράκων, Βασίλισσα της Meereen, Κυρίαρχη των Επτά Βασιλείων, και πολλά άλλα.

Η επιτυχία του ρόλου της στη σειρά της HBO την οδήγησε σε τρεις υποψηφιότητες για Primetime Emmy Award στην κατηγορία Outstanding Supporting Actress σε δραματική σειρά, και έξι υποψηφιότητες για Screen Actors Guild Award στην κατηγορία Outstanding Performance by an Ensemble σε δραματική σειρά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοφιλία που απέκτησε έφερε ακόμα περισσότερες προτάσεις στην Emilia, που το 2015 έπαιξε στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger στην ταινία Terminator Genisys, το 2016 πρωταγωνίστησε στο ρομαντικό Me Before You και συμμετείχε στο Solo: A Star Wars Story το 2018.

Ο λογαριασμός στο Instagram, @gameofthrones_n1, δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μία φωτογραφία, όπου δείχνει την ηθοποιό στα 13 της χρόνια, το 1999 και η εικόνα είναι απλά αξιολάτρευτη. Η μητέρα των δράκων φαίνεται να είχε ήδη από μικρή το υπέροχα ζεστό χαμόγελό της και να ήταν γλυκύτατη, όπως ακριβώς την έχουμε συνηθίσει.

Δες τη φωτογραφία της Emilia παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BvKPHaxFWZD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Μάντεψε ποια καλλονή ηθοποιός του Hollywood είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved