Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν οριστικά και έχουμε απογοητευτεί

Τι έγινε μεταξύ τους...

Οι δύο ηθοποιοί αρραβωνιάστηκαν δύο φορές προτού αποκαλύψουν πως χώρισαν πια οριστικά. Είναι ένα από τα πολύ όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια και το 2012 η γνωριμία τους στη δουλειά τους είχε φέρει κοντά.

Ο λόγος για την Emma Roberts και τον Evan Peters που συμπρωταγωνίστησαν στο Adult World και στο American Horror Story το 2012. Οι δυο τους ήταν και ζευγάρι καθώς είχαν αρραβωνιαστεί το 2013 αλλά και το 2016. Η συγκεκριμένη σχέση είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και αρραβώνες.

Το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και μετά από ένα χρόνο αρραβωνιάστηκε. Το 2015 όμως ήρθε ο πρώτος χωρισμός. Στην συνέχεια ήταν ξανά μαζί και πηγές τους ήθελαν να αρραβωνιάστηκαν για ακόμη μια φορά.

Το 2018 εμφανίστηκαν μαζί στο Vanity Fair Oscars after party αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι. Σύμφωνα όμως με σοβαρές πηγές αυτή την φορά δόθηκε το οριστικό τέλος.

Αφού η Emma φαίνεται να έχει προχωρήσει την ζωή της και να βγαίνει με τον ηθοποιό Garrett Hedlund. Το πρώην ζευγάρι φημολογείται ότι χώρισε φιλικά και έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις. Οι πηγές λένε ότι δεν ήταν ένας κακός χωρισμός. Φυσικά όμως οι ηθοποιοί δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες, οπότε περιμένουμε και τις δικές τους δηλώσεις.

Δες ακόμα Summer 2019 Alert! H Victoria’s Secret κυκλοφόρησε καινούργια συλλογή με μαγιό μετά από 3 χρόνια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved