Τα έντονα σημάδια στο σώμα του Justin Bieber έχουν κάνει τους fans του να τρομάξουν

Τι είναι κι από τι προκλήθηκαν;

Όπως πλέον γνωρίζεις, ο Justin Bieber περνάει μία δύσκολη περίοδο λόγω της μάχης που δίνει με την κατάθλιψη. Φυσικά, αυτό δεν το περνάει μόνος του, αφού, από τη μία, έχει τη σύζυγό του, Hailey Baldwin, που τον στηρίζει σε ο,τι κι αν συμβεί, και, από την άλλη, έχει τις προσευχές του κόσμου, τις οποίες και ζήτησε μέσα από ένα post του στο Instagram, για να πάρει περισσότερη δύναμη για τον αγώνα που δίνει.

Ο τραγουδιστής, τώρα, αποφάσισε να επισκεφτεί την παραλία με την Hailey και να απολαύσουν το μπάνιο τους, όμως, τα φωτογραφικά φλας ήταν εκεί για να τον απαθανατίσουν. Αυτό που φάνηκε στο υλικό, όμως, ήταν μεγάλα στρογγυλά σημάδια στο σώμα του Justin, κάτι που έκανε πολλούς fans να τρομάξουν για το τι ακριβώς του έχει συμβεί.

Παρόλα αυτά, τα συγκεκριμένα σημάδια δεν είναι λόγος ανησυχίας. Πρόκειται για το αποτέλεσμα του πολύ διάσημου στον χώρο των celebrity «cupping», μίας θεραπείας εναλλακτικής ιατρικής, κατά την οποία τοποθετούνται ειδικά κύπελλα πάνω σε διάφορα σημεία του δέρματος που λειτουργούν σα βεντούζες. Όταν αφαιρεθούν, αφήνουν κόκκινα στρογγυλά σημάδια στα σημεία που είχαν τοποθετηθεί και ισχυρίζονται ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τη ροή του αίματος, για τον πόνο, για τις φλεγμονές και για τη χαλάρωση.

Δες τα σημάδια στο σώμα του Justin στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Έξαλλος ο Justin Bieber! Η κίνηση του πρώην της Hailey Baldwin που δημιούργησε αντιδράσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved