Μάντεψε ποια καλλονή ηθοποιός του Hollywood είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Έχει συμμετάσχει σε πολλές αγαπημένες σου ταινίες

Μάντεψε ποια καλλονή ηθοποιός του Hollywood είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Πρόκειται για μία ηθοποιό αμερικανικής και κουβανικής καταγωγής, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Τα πρώτα της βήματα στον χώρο έκανε μέσα από συμμετοχές σε διαφημιστικά σποτ και βίντεο κλιπ, ενώ, στη συνέχεια, ήρθαν οι πρώτοι της ρόλοι σε ταινίες, όπως το «Children of the Corn V: Fields of Terror» (1998). Το ταλέντο της και το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτά κι έτσι άρχισαν να γίνονται οι προτάσεις για μεγάλες παραγωγές του Hollywood («2 Fast 2 Furious» - 2003).

Έκτοτε, πολλά διάσημα brands της ανέθεσαν τον ρόλο της ambassador τους, ενώ έχει προσθέσει στο βιογραφικό της τον ρόλο της σχεδιάστριας για χάρη του αμερικανικού brand «New York & Company» και της creative director μίας εταιρίας καλλυντικών, της Circa Beauty.

Ο λόγος, λοιπόν, για την Eva Mendes, την εντυπωσιακή ηθοποιό που έχει εντυπωσιάσει όχι μόνο το κινηματογραφικό κοινό αλλά και τον αντρικό πληθυσμό. Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την εφηβική της ηλικία και, πραγματικά, είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις ότι είναι η ίδια μόνο από τη φωτογραφία.

Στα 15 της χρόνια, η όμορφα Eva φαίνεται να είχε πολύ κοντά μαλλιά και σε πιο σκούρους τόνους από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει σήμερα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Δε θα πιστέψεις πώς ήταν ο Αποστόλης Τότσικας στα 15 του χρόνια