Χωρισμός- σοκ για την Kylie Jenner και τον Travis Scott;

Οι φόβοι του rapper για τη σχέση τους. Σύννεφα στη σχέση του διάσημου ζευγαριού

Ποιος να το φανταζόταν λίγες εβδομάδες πριν ότι μία πιθανή απιστία του συντρόφου της Khloe Kardashian, Tristan Thompson, θα έκανε άνω κάτω όλη την οικογένεια Kardashian-Jenner. Όταν, βέβαια, η «πέτρα του σκανδάλου» είναι η κολλητή της Kylie Jenner (Jordyn Woods), τα πράγματα περιπλέκονται από μόνα τους. Η Kylie, που φιλοξενούσε τη Jordyn στον ξενώνα του σπιτιού της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει αποκτήσει θέματα εμπιστοσύνης, τα οποία περιστρέφονται κυρίως γύρω από τον σύντροφό της, Travis Scott.

Τα παραπάνω θέματα φαίνεται να έχουν δημιουργήσει ενδοιασμούς στην Kylie σχετικά με τον γάμο της, αφού, όπως αναφέρει το Hollywood Life, ο Travis Scott φοβάται μήπως η σταρ τον αφήσει. Πιο συγκεκριμένα, πηγή είπε στο Μέσο:

«Ο Travis νιώθει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Kylie. Το να είναι στον δρόμο, μακριά από την Kylie και τη Stormi είναι σα βασανιστήριο για εκείνον. Δεν είναι τέλειος αλλά νιώθει ότι ήταν πολύ αφοσιωμένος και πιστός στην Kylie από την πρώτη φορά που φιλήθηκαν. Ο Travis θέλει να παντρευτεί την Kylie και θα είναι συντετριμμένος αν αποφασίσει να τον αφήσει»

Η πηγή, όμως, συμπλήρωσε στη συνέχεια ότι o Travis πιστεύει στη σχέση τους κι ότι θα ξεπεράσουν τα όσα θέματα έχουν προκύψει.

«Ο Travis έχει μικρό φόβο για το ότι τα πράγματα μπορεί να μη λειτουργήσουν με την Kylie κι ότι μπορεί να την χάσει για πάντα. Αν τα πράγματα τελειώσουν για αυτούς, δε θα είναι επειδή δεν προσπάθησε ο Travis»

Διάβασε επίσης: Οι τρυφερές στιγμές της Kylie Jenner με την κόρη της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved