Η μεγάλη αποκάλυψη του ράπερ Light για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε

Μία συνέντευξη που θα σε εμπνεύσει

Ο Light είναι ένας από τους πιο διάσημους rapper που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και που έγινε γνωστός για τους ιδιαίτερους στίχους που εμπνέεται μέσα από την προσωπική του ζωή. Ο 24χρονος κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο στην Capital όταν ήταν 18 χρονών κι έκτοτε ακολούθησαν επιτυχίες, όπως «Θέλω να Πιω», «Ζούγκλα», «Fresh Prince» και «Mosca», που συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο rapper έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αποκάλυψε τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μικρότερος και το πώς συνέβαλαν στην επιτυχία που έχει σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Έχω αλλάξει τον τρόπο που ζούσα ριζικά. Έχω κάνει στροφή 180 μοιρών. Ήμουν σε μία κατάσταση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, με ένα lifestyle, το οποίο το έχουν πάρα πολλοί Έλληνες αυτήν τη στιγμή, πάρα πολλά παιδιά, και κατάφερα κάνοντας αυτό που αγαπώ και μιλώντας για τα πράγματα που με εκφράζουν, όντας ειλικρινής κι αληθινός, να βιοποριστώ και να κάνω τεράστια επιτυχία, οπότε, ναι, θα έλεγα ότι έχω κάνει την αλλαγή.

Άμα ένα παιδάκι αυτήν τη στιγμή με κοιτάει και λέει ‘Κι εγώ ήμουν στην ίδια κατάσταση με τον Light: Κοιμόμουν στο πάτωμα, δεν είχα ζεστό νερό να κάνω μπάνιο, δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου, και κοίτα τον τώρα με τις αλυσίδες και τα δαχτυλίδια του στον Αρναούτογλου, τι ωραία’, ένα παιδάκι να το λέει αυτό, έχω κάνει τη διαφορά»

Τότε, λοιπόν, ο παρουσιαστής τον ρώτησε σχετικά με τον λόγο που κοιμόταν στο πάτωμα, κι εκείνος απάντησε:

«Γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την περίοδο στο σπίτι. Ήταν μία περίοδος κάποιων χρόνων που ζούσα σε ένα σπίτι, στο οποίο ήμασταν παραπάνω άνθρωποι απ’ όσοι χωρούσαμε στο σπίτι»

«Είχα κάποιες δυσκολίες, όπως έχουν όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους που δε μεγαλώνουν μέσα σε μία σαπουνόφουσκα, και το σημαντικό για μένα είναι ότι κατάφερα να τις ξεπεράσω, και όχι μόνο να τις ξεπεράσω, να αντλήσω έμπνευση από αυτές και να κάνω τη δουλειά που κάνω. Άμα δεν είχα δυσκολίες, δε θα είχα για τι να μιλήσω»

Δες όλη τη συνέντευξη του Light στο βίντεο που ακολουθεί:



Διάβασε επίσης: Εσύ ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό όνομα του ράπερ Sin Boy;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved