Η απίστευτη αποκάλυψη της Kylie Jenner για το όνομα της κόρης της

Και, όχι, δεν ήταν η μόνη ούτε η πρώτη της επιλογή

H Kylie Jenner και η κόρη της, Stormi, κάθε φορά που κάνουν κάτι, η αλήθεια είναι ότι κάνουν όλον τον κόσμο που τις ακολουθεί να γυρίσει το κεφάλι του και να δώσει την προσοχή του εκεί. Η φωτογραφία που ανέβασε η διάσημη σταρ όταν γεννήθηκε η μικρή έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram -αυτό πριν τη φωτογραφία με το περίφημο αυγό φυσικά-, ενώ το βιντεοσκοπημένο υλικό από την εγκυμοσύνη της ενθουσίασε τους followers της που δεν είχαν δει το παραμικρό -μέχρι τότε- από τη σημαντική περίοδο της αγαπημένης τους celebrity.

Η Kylie, μέσα από ένα Instagram Live και κατά τη διάρκεια που έκανε το μακιγιάζ της για να την έξοδο με τις αδερφές της, είπε πως η Stormi ήταν σα να διάλεξε το όνομα μόνη της.

«Το ένιωθα όλη την ώρα. Ναι, νιώθω σα να διάλεξε το όνομά της. Πάνω κάτω, ήθελα – έψαξα ονόματα, και είδα το Storm, και μου άρεσε πολύ αυτό. Αλλά ήθελα να έχει ένα ‘ie’ στο τέλος του ονόματός της σαν εμένα, Kylie και Stormie.

Οπότε, ήταν αυτό στην αρχή και απλά τη φώναζα. Όταν ήμουν έγκυος, τη φώναζα Stormi όταν της μιλούσα στην κοιλιά μου. Και πάντα το ένιωθα σωστό.

Είχα άλλο ένα όνομα που μου άρεσε. Είχα δύο ονόματα που πραγματικά μου άρεσαν περισσότερο από το Stormi, αλλά όταν γεννήθηκε, ένιωσα σα να διάλεξε το όνομά της. Και απλά δεν μπορούσα να φανταστώ οποιοδήποτε άλλο όνομα από το Stormi, οπότε ναι»

«Ένα όνομα θα σας πω, παιδιά, γιατί δεν πιστεύω ότι θα το χρησιμοοποιήσω ποτέ για να πω την κόρη μου (μία άλλη κόρη), αλλά ήθελα να την πω Rose»

https://www.instagram.com/p/Bu78dqGAoxC/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Η Kylie Jenner πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση για τον γάμο της με τον Travis Scott

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved