Απίστευτο! Αυτός είναι ο λόγος που ο Louis Tomlinson δεν είναι πια φίλος με τον Zayn Malik

Τι συνέβη ανάμεσα στα πρώην μέλη των One Direction;

Όταν δημιουργήθηκαν οι One Direction προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο, με τα πλήθη των θαυμαστών και -κυρίως- των θαυμαστριών να συγκεντρώνονται με τα εκατομμύρια για να τους απολαύσουν στις συναυλίες και στις δημόσιες εμφανίσεις τους και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Τα κέρδη τους ξεπέρασαν συνολικά τα 50 εκατομμύρια, ενώ το 2012 ανακηρύχθηκε ως η χρονιά τους. Τρία χρόνια μετά, όμως, το 2015, ο Zayn Malik αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα και το 2016 το επιτυχημένο γκρουπ διαλύθηκε.

Ο Louis Tomlinson συνέχισε να επικοινωνεί με τον Zayn μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016, όμως, ένα γεγονός που συνέβη τον έκανε να ψυχρανθεί μαζί του.

«Ειλικρινά, ποτέ δεν βελτιώθηκε πραγματικά. Είχα μερικά τηλεφωνήματα με εκείνον αφότου έχασα τη μαμά μου και όλα τα αγόρια συμφώνησαν να έρθει σε αυτό το performance (στο X Factor) και δεν εμφανίστηκε, οπότε αυτό με ενόχλησε πραγματικά»

«Ήταν απλά το να δω όλους εκεί -τον Harry, τον Niall και τον Liam- αυτό ήταν που χρειαζόμουν εκείνο το βράδυ, αυτήν την υποστήριξη. Οπότε, από την άλλη, φάνηκε πραγματικά. Οπότε, ελπίζω να είναι καλά, αλλά…»

Διάβασε επίσης: Τα δέκα τραγούδια που δεν σταματάμε να ακούμε το διάστημα αυτό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved