Αυτό που ζητάει από εσένα ο Justin Bieber θα σε συγκινήσει

Ο τραγουδιστής χρειάζεται τη βοήθειά σου

Ο Justin Bieber, τον τελευταίο καιρό, δεν περνάει και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής του, αφού η κακή ψυχολογική του κατάσταση και η κατάθλιψη δείχνουν να τον έχουν καταβάλλει. Η σύζυγός του, Hailey Baldwin, βρίσκεται πάντα δίπλα του και τον στηρίζει σε ο,τι κι αν του συμβαίνει, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που ο τραγουδιστής την αποκαλεί «δώρο που έστειλε ο Θεός στη ζωή του».

Σε αυτήν τη δύσκολη φάση, όμως, ο Justin χρειάζεται τη στήριξη των followers του και ζητάει να προσευχηθείς για εκείνον για να γίνει καλά. Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον manager του, Scooter Braun, και τον Kanye West και δίπλα από αυτήν το εξής κείμενο:

«Απλά ήθελα να σας κρατήσω λίγο ενήμερους, παιδιά. Ευελπιστώ ο,τι περνάω να αντηχήσει σε εσάς. Ζορίζομαι πολύ. Απλά αισθάνομαι περίεργα και πολύ αποκομμένος… Πάντα ανακάμπτω, οπότε δεν ανησυχώ, απλώς ήθελα να επικοινωνήσω με εσάς και να σας ζητήσω, παιδιά, να προσευχηθείτε για εμένα. Ο Θεός είναι πιστός και οι προσευχές σας πιάνουν πραγματικά. Ευχαριστώ… Η πιο ανθρώπινη περίοδος που έχω υπάρξει ποτέ, αντιμετωπίζοντας τα θέματά μου ευθέως»

https://www.instagram.com/p/Bu0VXDpHSxf/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Απ’ ο,τι φαίνεται, ο τραγουδιστής περνάει δύσκολα στη συγκεκριμένη περίοδο κι έχει ανάγκη να νιώσει δύναμη και αγάπη από όσους περισσότερους μπορεί.

Διάβασε επίσης: Έξαλλος ο Justin Bieber! Η κίνηση του πρώην της Hailey Baldwin που δημιούργησε αντιδράσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved