Το ατύχημα που είχε η νεαρή τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της

Δες ακριβώς τι έγινε 

Δύσκολο είναι το διάστημα αυτό για τη νεαρή τραγουδίστρια που από ότι φαίνεται μετά τον χωρισμό της με τον σχεδιαστή Henry Levy το έχει ρίξει στην γυμναστική.

Η τραγουδίστρια είναι σε μια φάση αποτοξίνωσης και θέλει να μείνει αφοσιωμένη στο στόχο της να απεξαρτηθεί από τις ουσίες. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας λοιπόν κάνει jiujitsu και κάπου εκεί συνέβη και το ατύχημα της.

Μιλάμε για την Demi Lovato που κατά την διάρκεια της προπόνησης με τον εκπαιδευτή της έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην πρώτη της πάλη, με αποτέλεσμα ένα σπασμένο δόντι. Όχι δικό της, αλλά του προπονητή της. Μάλιστα μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ανέβασε στο Instagram account της το βίντεο με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Στο caption κάτω από το βίντεο έγραψε ότι μόλις έσπασε το δόντι του προπονητή της, κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης ενώ αυτός φορούσε το προστατευτικό.

«Ηahahaha sorry (not sorry)», συμπλήρωσε στη λεζάντα του βίντεο η νεαρή star. Από ότι κατάλαβες η Demi αντιμετωπίζει δυναμικά τον χωρισμό της.

https://www.instagram.com/p/Buo2ATehGI7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες ακόμα Η Hailey Bieber εξυμνεί τις γυναίκες με αυτή της τη δήλωση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved